מה עומד מאחורי סגירת המגזין הקולינרי לאקי פיץ'?

עם שפה שנונה וביקורתית שלא מוצאים במדורי אוכל, מספר מנויים שרק הולך ועולה, ארבעה ספרי בישול מצליחים, פרסים עיתונאיים ואתר עם 750 אלף צפיות בחודש - בעלי המגזין המהפכני לאקי פיץ' מסבירים למה החליטו לסגור אותו דווקא עכשיו

טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק

כשהתפרסם בראשונה בשנת 2011, היה לאקי פיץ' (Lucky Peach) תופעה חדשה בנוף: כתב עת חצוף לענייני אוכל שפרץ את המחסום בין עיתונאים לבשלנים. הרבעון, אותו ייסדו שני עיתונאים ותיקים, פיטר מיהאן וכריס יינג, ושף מצליח, דיוויד צ'אנג, פירסם כתבות ומתכונים פרי מוחם היצירתי של בשלנים מכל רחבי הקשת הקולינרית ומעבר לה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ