שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק
טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק

כשהתפרסם בראשונה בשנת 2011, היה לאקי פיץ' (Lucky Peach) תופעה חדשה בנוף: כתב עת חצוף לענייני אוכל שפרץ את המחסום בין עיתונאים לבשלנים. הרבעון, אותו ייסדו שני עיתונאים ותיקים, פיטר מיהאן וכריס יינג, ושף מצליח, דיוויד צ'אנג, פירסם כתבות ומתכונים פרי מוחם היצירתי של בשלנים מכל רחבי הקשת הקולינרית ומעבר לה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ