בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עומד מאחורי סגירת המגזין הקולינרי לאקי פיץ'?

עם שפה שנונה וביקורתית שלא מוצאים במדורי אוכל, מספר מנויים שרק הולך ועולה, ארבעה ספרי בישול מצליחים, פרסים עיתונאיים ואתר עם 750 אלף צפיות בחודש - בעלי המגזין המהפכני לאקי פיץ' מסבירים למה החליטו לסגור אותו דווקא עכשיו

תגובות

כשהתפרסם בראשונה בשנת 2011, היה לאקי פיץ' (Lucky Peach) תופעה חדשה בנוף: כתב עת חצוף לענייני אוכל שפרץ את המחסום בין עיתונאים לבשלנים. הרבעון, אותו ייסדו שני עיתונאים ותיקים, פיטר מיהאן וכריס יינג, ושף מצליח, דיוויד צ'אנג, פירסם כתבות ומתכונים פרי מוחם היצירתי של בשלנים מכל רחבי הקשת הקולינרית ומעבר לה. ואולם הברית התפרקה בסופו של דבר. ב–13 במארס הודיע מיהאן, העורך הראשי, לצוות המונה יותר מתריסר בני אדם, שיתפרסמו רק עוד שני גליונות, וכי המשרדים בצ'יינטאון שבמנהטן ייסגרו במאי. בראיון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו