הצצה אל המסעדה שפתוחה יום אחד בשבוע ואין בה תפריט

בורק, המקום החדש של השף ברק יחזקאלי, מציע חוויה קצת אחרת למי שמאס ממסעדות וחושש לנסות את טרנד הבשלנים המארחים בביתם

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים34
ליבי שפרלינג

רביעי ערב ברחוב פלורנטין. גשם של סוף החורף ניתך בחוזקה והאנשים הממהרים נבלעים בסמטה צדדית, גומעים בריצה קטע דרך קצר, בין בתים חשוכים, גגות אסבסט ושלוליות נקוות. בקצה הסמטה קשת נרות קטנות ומעשנת. ריח העשן הבשרי מבשם את האוויר כמו קטורת. אנחנו מסניפים ממנו מעט וממהרים להיכנס למין לופט משופץ. מיד מוזגים לנו "קוקטייל של לימונים טריים וערק משובח", לא רגיל. בטח שלא רגיל. המקום כולו הוא למעשה  מטבח פתוח שסביבו שולחנות וכסאות, עליו מנצח השף ברק יחזקאלי.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ