בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצצה אל המסעדה שפתוחה יום אחד בשבוע ואין בה תפריט

בורק, המקום החדש של השף ברק יחזקאלי, מציע חוויה קצת אחרת למי שמאס ממסעדות וחושש לנסות את טרנד הבשלנים המארחים בביתם

34תגובות
בורק
אביעד זיסמן

רביעי ערב ברחוב פלורנטין. גשם של סוף החורף ניתך בחוזקה והאנשים הממהרים נבלעים בסמטה צדדית, גומעים בריצה קטע דרך קצר, בין בתים חשוכים, גגות אסבסט ושלוליות נקוות. בקצה הסמטה קשת נרות קטנות ומעשנת. ריח העשן הבשרי מבשם את האוויר כמו קטורת. אנחנו מסניפים ממנו מעט וממהרים להיכנס למין לופט משופץ. מיד מוזגים לנו "קוקטייל של לימונים טריים וערק משובח", לא רגיל. בטח שלא רגיל. המקום כולו הוא למעשה  מטבח פתוח שסביבו שולחנות וכסאות, עליו מנצח השף ברק יחזקאלי. הערב מתחיל. המלצרים מניחים על השולחן פוקצ'ה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו