הצצה אל המסעדה שפתוחה יום אחד בשבוע ואין בה תפריט

בורק, המקום החדש של השף ברק יחזקאלי, מציע חוויה קצת אחרת למי שמאס ממסעדות וחושש לנסות את טרנד הבשלנים המארחים בביתם

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ