השף שעושה זהב מפלאפל

השף מייקל סולומונוב מתמודד השנה על תואר השף הטוב בארצות הברית. אז מה הוא עושה? פותח פלאפלייה בפילדלפיה בהשראת הפלאפל המיתולוגי של דבורה מכרכור

חיים הנדוורקר
פילדלפיה פילדלפיה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים19
חיים הנדוורקר
פילדלפיה פילדלפיה

כאשר עברתי ליד קומפלקס בתי הקולנוע ליד לינקולן סנטר בניו יורק ניבטו אלי פנים מוכרות מעל גבי אחת המודעות המקדמות סרטים. כן, זה היה מייקל סולומונוב השף של מסעדת "זהב" בפילדלפיה.

הסיפור של , שסופר כאן לא פעם, הוא אגדה נוסח סינדרלה של ממש. השף האמריקאי-ישראלי, שהתחיל את חייו כנער שלא מצא את דרכו, התמכר לאלכוהול וסמים, איבד את אחיו בזמן ששירת בצה"ל בגבול הצפון, אבל היה לו דבר אחד שהדליק אותו: אוכל ישראלי. מזה תשע שנים המסעדה שלו "זהב" נחשבת לאחת הכוכבות הבולטות במגרש המסעדנות של פילדלפיה. יש שיגידו כי זו המסעדה הנחשבת ביותר היום בעיר. המסעדה שלו מלאה בדרך כלל, ולהשיג מקום בסוף השבוע זו לפעמים משימה כמעט בלתי אפשרית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ