בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוף סוף יש איפה לאכול על כביש החוף

וגם: התשובה של השף צחי בוקששתר לעד העצם אקספרס; המסעדה האיטלקית החדשה שמביאה את סיציליה לחיפה; הדליקטסן הלוהט במודיעין ואיפה תוכלו לאכול בסלון משוחזר משנות ה-40?

16תגובות
זויה גריל בר בנתניה
באדיבות המקום

אוכל בתחנת דלק, לא מה שחשבתם: זויה גריל בר  שחקנית חיזוק חדשה ומפתיעה עלתה למגרש המסעדות באזור הצחיח של כביש החוף, לכיוון דרום. זויה היא מסעדת גריל שמציעה סלטים טריים, בשרים על האש, דגים ומנות מתחלפות. מי שעומד מאחורי המסעדה החדשה הוא איש העסקים מוטי סטרוקובסקי, שבבעלותו גם מסעדת אבראג' היפואית. ״הגיע העת שגם לתושבי השרון ונתניה יהיה איפה לאכול על הדרך״, אומר סטורוקובסקי, ״בתור מי שמטייל בארץ זה בלתי נמנע כמעט לחלוף בכביש החוף, וכבר זמן רב שחיפשתי את הדרך לתת מענה ראוי לבשרים ודגים טריים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו