סוף סוף יש איפה לאכול על כביש החוף

וגם: התשובה של השף צחי בוקששתר לעד העצם אקספרס; המסעדה האיטלקית החדשה שמביאה את סיציליה לחיפה; הדליקטסן הלוהט במודיעין ואיפה תוכלו לאכול בסלון משוחזר משנות ה-40?

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
ליבי שפרלינג

אוכל בתחנת דלק, לא מה שחשבתם: זויה גריל בר 

שחקנית חיזוק חדשה ומפתיעה עלתה למגרש המסעדות באזור הצחיח של כביש החוף, לכיוון דרום. זויה היא מסעדת גריל שמציעה סלטים טריים, בשרים על האש, דגים ומנות מתחלפות. מי שעומד מאחורי המסעדה החדשה הוא איש העסקים מוטי סטרוקובסקי, שבבעלותו גם מסעדת אבראג' היפואית. ״הגיע העת שגם לתושבי השרון ונתניה יהיה איפה לאכול על הדרך״, אומר סטורוקובסקי, ״בתור מי שמטייל בארץ זה בלתי נמנע כמעט לחלוף בכביש החוף, וכבר זמן רב שחיפשתי את הדרך לתת מענה ראוי לבשרים ודגים טריים לתושבי נתניה וכמובן לכל מי שנוסע על כביש החוף. כיום בכל המקטע שבין חדרה ועד לגלילות לא קיימת מסעדה שכזאת, שכיף לבוא אליה ולהרגיש בבית, לעצור בה אחרי טיול או בדרך מהעבודה, לפתוח שולחן ולדעת שבאמת באנו לתת את האוכל הכי טוב, עם שפע של סלטים טריים, במקום נקי ומסודר ככה שזה מתאים גם למשפחות, גם לזוגות וגם לפגישות עסקים ככה על הדרך״.  סטורוקובסקי מבטיח כי בקרוב תפתח מחוץ למסעדה גם מרפסת חיצונית ובהמשך גם דוכן כריכים ומאפים שאפשר לאסוף בדרך לעבודה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ