בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אתגר חייו של מאיר אדוני

האם יצליח השף הישראלי לכבוש את ניו יורק עם הגפילטע שרימפס והטרטר הפלסטיני שלו? חיים הנדוורקר קיבל הצצה ראשונה אל "נור" - המסעדה החדשה של מאיר אדוני

31תגובות
מסעדת נור בניו יורק
Paul Wagtouicz

השף מאיר אדוני עומד בימים אלה בפני אחד האתגרים הגדולים של חייו, כשבסוף השבוע הקרוב תיפתח המסעדה הניו יורקית שלו – "נור". בחוגים הקולינריים בניו יורק יש הממתינים בסקרנות למה שיעשה השף הישראלי. האוכל הישראלי המודרני הפך בשנים האחרונות למקור של עניין בקרב הזללנים הניו יורקרים כחלק מהתפשטות אופנת האוכל הים תיכוני. במסגרת זו, מסעדות של שפים ישראלים כמו טאבון, בלבוסטה ותמנע זוכות כאן לתשומת לב רבה. במשך יותר מחצי שנה עקבתי אחרי הקמת המסעדה, הפעילות והעבודות של אדוני, שותפיו ואנשי הצוות. יחד עמם יצאתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו