אתגר חייו של מאיר אדוני
האם יצליח השף הישראלי לכבוש את ניו יורק עם הגפילטע שרימפס והטרטר הפלסטיני שלו? חיים הנדוורקר קיבל הצצה ראשונה אל "נור" - המסעדה החדשה של מאיר אדוני


השף מאיר אדוני עומד בימים אלה בפני אחד האתגרים הגדולים של חייו, כשבסוף השבוע הקרוב תיפתח המסעדה הניו יורקית שלו – "נור". בחוגים הקולינריים בניו יורק יש הממתינים בסקרנות למה שיעשה השף הישראלי. האוכל הישראלי המודרני הפך בשנים האחרונות למקור של עניין בקרב הזללנים הניו יורקרים כחלק מהתפשטות אופנת האוכל הים תיכוני. במסגרת זו, מסעדות של שפים ישראלים כמו טאבון, בלבוסטה ותמנע זוכות כאן לתשומת לב רבה.