בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסיפור הישראלי של השף הצעיר הטוב ביותר באמריקה

הזכייה של זכרי אנגל כשף הצעיר הטוב באמריקה שמה את המטבח הישראלי על מפת הקולינריה בארצות הברית. בשיחה עמו הוא מסביר מה לו ולחומוס ומה חושב עליו השף מאיר אדוני

5תגובות
השף זכרי אנגל
Randy Schmidt

אם למישהו יש ספק באשר לחדירה של המטבח הישראלי לעולם הגסטרומי המתוחכם בארצות הברית, בא טקס פרסי ג'יימס בירד, האוסקר של האוכל אם תרצו, ונתן את התשובה. המטבח הישראלי יצא מן הטקס כששניים מנציגיו מעוטרים בשני תארים נחשקים וחשובים באמריקה: זכרי אנגל זכה בתואר השף הצעיר הטוב ביותר על פועלו במסעדת "שעיה" בניו אורלינס, לצד הזכייה הגדולה של מייקל סולומונוב, ממסעדת "זהב" בפילדלפיה נושאת הדגל של המטבח הישראלי באמריקה, בתואר השף הטוב בארצות הברית אנגל הוא השף דה קווזין, אם תרצו השף בפועל, של מסעדת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו