הסיפור הישראלי של השף הצעיר הטוב ביותר באמריקה

הזכייה של זכרי אנגל כשף הצעיר הטוב באמריקה שמה את המטבח הישראלי על מפת הקולינריה בארצות הברית. בשיחה עמו הוא מסביר מה לו ולחומוס ומה חושב עליו השף מאיר אדוני

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חיים הנדוורקר

אם למישהו יש ספק באשר לחדירה של המטבח הישראלי לעולם הגסטרומי המתוחכם בארצות הברית, בא טקס פרסי ג'יימס בירד, האוסקר של האוכל אם תרצו, ונתן את התשובה.

המטבח הישראלי יצא מן הטקס כששניים מנציגיו מעוטרים בשני תארים נחשקים וחשובים באמריקה: זכרי אנגל זכה בתואר השף הצעיר הטוב ביותר על פועלו במסעדת "שעיה" בניו אורלינס, לצד הזכייה הגדולה של מייקל סולומונוב, ממסעדת "זהב" בפילדלפיה נושאת הדגל של המטבח הישראלי באמריקה, בתואר השף הטוב בארצות הברית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ