בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החוק שעשוי למוטט את ענף המסעדנות

שפים ומסעדנים זועמים על החוק החדש המחייב ניכוי של למעלה משליש משכר העובדים הזרים וטוענים: הופכים אותנו שותפים לפשע

34תגובות
עובד זר מסודן במטבח מסעדה
אוליבייה פיטוסי

בשבוע האחרון געשה סצנת הקולינריה המקומית בעקבות חוק חדש שנכנס לתוקף בתחילת החודש (מאי). בהוראת רשות ההגירה והאוכלוסין, ינוכו 36% משכר העובדים הזרים, כש- 20% מתוכם יועבר משכר העובדים עצמם ואילו 16% נוספים ינוכו מהמעסיקים לטובת פנסיה ופיצויים. "אסון" ו"קריסה טוטאלית", הם רק חלק מהתחזיות ונבואות הזעם של המסעדנים לענף המסעדנות, אבל לא רק לו – אלא לחברה כולה. על פניו, אולי לא ברור על מה כל הרעש והמהומה ולמה מזדעקים המסעדנים, שהרי מבחינת המדינה מדובר בהטבה ובהבטחה פנסיונית לעובדיהם הזרים, אוכלוסייה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו