בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה אוכלים במעדנייה החדשה של אבי ביטון?

שלושה מקומות חדשים יוצאים בימים אלה לדרך והם לוקחים את טרנד מעדניות הגורמה צעד אחד קדימה

6תגובות
אבי ביטון
דודו בכר

אם צריך עוד הוכחה לאחד הטרנדים הבולטים של התקופה האחרונה, אפשר לקבל אותה בשלושה מקומות חדשים שיוצאים בימים אלה לדרך והם כולם, עונים בצורה כזאת או אחרת על ההגדרה הפלואידית משהו - מעדנייה. הראשונה והמדוברת מכולן היא סוליקה, המקום החדש של השף אבי ביטון, שאולי רבים מעוקביו ציפו למסעדת שף, אבל יאלצו להסתפק בקציצות ואחריו – מעדניית הגבינות מיי דלי הרמת גנית מתרחבת ובעמק חפר מעדנייה בקונספט חדש תציע רק בימי שישי אוכל הביתה. סוליקה – או מה אוכלים אצל השף אבי ביטון? אחרי חודשים ארוכים של משחק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו