מה אוכלים במעדנייה החדשה של אבי ביטון?

שלושה מקומות חדשים יוצאים בימים אלה לדרך והם לוקחים את טרנד מעדניות הגורמה צעד אחד קדימה

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

אם צריך עוד הוכחה לאחד הטרנדים הבולטים של התקופה האחרונה, אפשר לקבל אותה בשלושה מקומות חדשים שיוצאים בימים אלה לדרך והם כולם, עונים בצורה כזאת או אחרת על ההגדרה הפלואידית משהו - מעדנייה. הראשונה והמדוברת מכולן היא סוליקה, המקום החדש של השף אבי ביטון, שאולי רבים מעוקביו ציפו למסעדת שף, אבל יאלצו להסתפק בקציצות ואחריו – מעדניית הגבינות מיי דלי הרמת גנית מתרחבת ובעמק חפר מעדנייה בקונספט חדש תציע רק בימי שישי אוכל הביתה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ