בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי 25 שנות פעילות: מסעדת קימל נסגרת

בסוף חודש יוני תיסגר מסעדת "קימל" שפתח השף שאול בן אדרת על טהרת המטבח הצרפתי הכפרי. השף: הסגירה בגלל עודף פעילות ועיסוקים

27תגובות
שאול בן אדרת במסעדת קימל
אביעד הרמן

על אף שהעידן הנוכחי נראה כמי שהמציא את מסעדות השף, בשנות ה-90 גל גדול הציף את הארץ ושמות גדולים עמדו מאחוריהן, כמו יהונתן רושפלד, ישראל אהרוני, אייל שני וחיים כהן, שפתחו כל אחד מסעדה משל עצמו. בשנת 1992 מאחורי מגדל שלום ובפאתי שכונת נווה צדק, עוד לפני שהפכה ליוקרתית ומבוקשת, החליט אז לפתוח השף שאול בן אדרת מסעדה צרפתית כפרית, בשם קימל. בן אדרת בחר מבנה עתיק בן יותר מ-130 שנה ואת המקום בחר לעצב עם פריטים שאסף לאורך השנים בשווקים בהם טייל ברחבי העולם ובצרפת בכלל. הבוקר, לאחר 25 שנות פעילות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו