ליבי שפרלינג

גרניש – ביסטרו שכונתי ובר צבעוני

האחים מור, עידן ורז אבידן, אחראים על כמה מהמקומות ההומים בתל אביב. אחרי שפתחו את מסעדת נלסון הזולה במתכוון בנווה אביבים, הגו את הרום סרוויס בדיזנגוף וכן את בר הקוקטיילים קונסיירז' ולפני כמה חודשים את הרכש החדש לקבוצה, קפה סנטרו, מעין ביסטרו 24/7 שפועל מול הסנטר, עם תפריט מתחלף מסביב לשעון. כפי שהובטח אז, כבשו השבוע האחים חלקה נוספת והפעם בצפון הישן של העיר. מרחק ריצת חולדה מכיכר מדינה, במקום בו שכן הביסטרו הצרפתי 'הרובע השישי', הם פתחו את "גרניש". גרניש הוא קישוטון אחרון שמניחים על מנה, רגע לפני צאתה מהמטבח, עלעל אחרון בממלכת הצלחות, או איזה דיטייל נוטף סטייל על בלוריתו של קוקטייל, לעשותו דוגמן אינסטגרם.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ