בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגמת הבייגלה: לתעשיית הבייגלה הישראלית יש עוד לאן להתקדם

"מאיר בייגל" עשו דבר מבורך ונועז וניסו לצקת תוכן מקומי לארבעה טעמים חדשים. אבל מי שטעם בייגלה מתובלים מעבר לים יודע שהתוצאה קצת פושרת. האם זה המקסימום שניתן להגיע אליו?

9תגובות
ארבעת הטעמים החדשים של "מאיר בייגל"
מורג ביטן

אם שאלתם את עצמכם, מה ההצדקה בעצם של המפעל הציוני? למה התרסקנו פה, על הגבעות הקירחות האלה, עם הכיבוש הזה, עם החפפנות הממארת, השירותים המלוכלכים, התוקפנות, טיסת השוקולד, הכנף של הסבנה. עכשיו נמצא טעם לכל זה: בייגלה ישראלי. המוצרים ששחררו לעיתונאים פרנסי "מאיר בייגל" בקול תרועה לקראת יום העצמאות האחרון צברו אבק בביתי ולא ידעתי מה לעשות איתם. הם לא עוררו בי שום חשק, רק סקרנות אינטלקטואלית כלשהי. האריזות התכולות־בהירות הסתכלו בי, ואני הבטתי בהן בחזרה. בסוף עונת החגים הנוכחית נשברתי. החלטתי לגלות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו