שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

Creme: גלידרייה קטנה, ורודה ומטריפה מבית R2M

גלידה טרייה מחומרים טבעיים משודכת למאפים ריחניים, צנצנות מלאות כל טוב ומוסיקת ג'אז ברקע, זה כל הקסם של הגלידרייה החדשה על קוצו של רחוב דיזנגוף בתל אביב

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין

בצפון דיזנגוף בואכה נמל תל אביב נפתחה הבוקר (שני) ברוב הדר, שאון והמולת ילדים צוהלים הגלידרייה הזעירה והצבעונית Creme ("קרם" אם תרצו) של קבוצת R2M, והיא רק מרחק פסיעה מה"בייקרי", אף הוא של הקבוצה האמונה בין השאר, על מקומות כמו ה"קופי בר", ה"בראסרי" ו"הוטל מונטיפיורי".

קצת כמו הקונספט של "אוּ לה לה", הגלידרייה שאיגדה תחת קורת גג אחת את המאפים של מאפיית "לחמים" ואת הגלידה של גלידריית "בוזה", כך גם העיקרון כאן הוא דומה למדי: גלידה טרייה שנאה לשלב לדברי מאפה. במקרה זה, למאפים הטריים מקונדיטוריית "בייקרי" הסמוכה, והם כאלה שצברו שם ומוניטין משל עצמם. למרות השילוב הנאה, ראוי לציין כי דווקא הגלידה היא הנותנת כאן ב- Créme את הטון, והמאפים הם בגדר תוספות שובבות או שידוכים ראויים לגלידה. למרות זאת, הלכו כאן, בשונה ממה שמצופה מגלידרייה תל אביבית ולהבדיל מהשפע המבלבל של אינסוף הטעמים אליו הורגלנו, על ארבעה טעמים בלבד, אך עשויים לכדי שלמות ודיוק. בין האחרונים תמצאו את צמד הטעמים הקלאסיים – וניל ושוקולד, ושני טעמים משתנים, היום הייתה זו גלידת פיסטוק עשירה אך עדינה, רכה וחלקה; וסורבה מנגו טבעוני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ