השף שמייעץ לאחרים על פתיחת מסעדות - פותח מסעדה משלו

למרות שהוא אמון על תפריטים רבים ברחבי הארץ, השף שחר ברנע פותח לראשונה מסעדה איטלקית בשם "פומו" ומסביר למה כולם היום הופכים ליועצים קולינריים והאם היה ממליץ ללקוח לא לפתוח מסעדה

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

למרות שעבד במוסדות קולינריים נחשבים והוא אמון על תפריטן של מסעדות מוכרות רבות ברחבי הארץ, השם שחר ברנע, כנראה לא יצלצל לרוב חובבי האוכל בישראל. כעת, אחרי 12 שנות ייעוץ שכללו פתיחה מסעדות ובניית תפריטים בעבור אחרים, החליט השף לעשות לביתו, כלומר לפתוח מסעדה ולשים את עצמו בפרונט. מה לקח לו כל כך הרבה שנים? "אני מניח שעד היום לא הייתה באמת הצעה שהדליקה אותי, איזה פרויקט או שותפות שעניינו אותי מספיק, כדי שאעזוב את אזור הנוחות שלי", אומר ברנע. "כבר הרבה שנים אני עוסק בהקמה של מסעדות, בבנייה של מטבח מאפס או ברענון של מקום קיים, רק בעבור אחרים. ייעוץ ללקוח דורש הרבה מאוד השקעה ומחשבה. אתה לוקח אחריות ועושה וחושב ומתאמץ, אבל בסופו של יום "כאב הראש" הוא של הבעלים, הוא של מנהל המטבח. בפתיחת מסעדה חדשה אני עוזב את האזור הנוח הזה וגולש למקום שכנראה ינפק לי לא מעט כאבי ראש בתקופה הקרובה, כי זו טבעה של מסעדה חדשה".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ