בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שמייעץ לאחרים על פתיחת מסעדות - פותח מסעדה משלו

למרות שהוא אמון על תפריטים רבים ברחבי הארץ, השף שחר ברנע פותח לראשונה מסעדה איטלקית בשם "פומו" ומסביר למה כולם היום הופכים ליועצים קולינריים והאם היה ממליץ ללקוח לא לפתוח מסעדה

4תגובות
מסעדת פומו
דרור עינב

למרות שעבד במוסדות קולינריים נחשבים והוא אמון על תפריטן של מסעדות מוכרות רבות ברחבי הארץ, השם שחר ברנע, כנראה לא יצלצל לרוב חובבי האוכל בישראל. כעת, אחרי 12 שנות ייעוץ שכללו פתיחה מסעדות ובניית תפריטים בעבור אחרים, החליט השף לעשות לביתו, כלומר לפתוח מסעדה ולשים את עצמו בפרונט. מה לקח לו כל כך הרבה שנים? "אני מניח שעד היום לא הייתה באמת הצעה שהדליקה אותי, איזה פרויקט או שותפות שעניינו אותי מספיק, כדי שאעזוב את אזור הנוחות שלי", אומר ברנע. "כבר הרבה שנים אני עוסק בהקמה של מסעדות, בבנייה של מטבח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו