פרימיטיבו: בר יין קולינרי חדש ומסקרן בירושלים
בתפריט: מעל מאה סוגי יין, מבחר קוקטיילים, מנות בגוון איטלקי ותפאורה בסגנון ניו יורקי
עוד לא עברו שנתיים מאז פתחו אורי ענבר ושותפיו את מסעדת "מנזה" ברחוב בצלאל בירושלים, וכבר הם פותחים את ה"פרימיטיבו", בר חדש ואח קטן למסעדה שנפתח לפני שבוע, והוא במרחק של 200 מטרים ממנה. זו אולי לא תופעה חריגה – כשבעלים של מקום מצליח מחליטים לפתוח מקום נוסף, קטן יותר בדרך כלל, בסמיכות למקום. אלא שכאן, המקום הוא ירושלים, עיר שלאורך השנים ידעה לא מעט עליות ומורדות ומכאן, ההצלחה של אי אלו ממקומות הבילוי בה, המנזה ביניהם, היא לא דבר של מה בכך. על אחת כמה וכמה, כשהיא כזו שמובילה לפתיחה של מקום בילוי נוסף בבירה.
תגיות:

רוני קשמין
כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ
באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/