בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרימיטיבו: בר יין קולינרי חדש ומסקרן בירושלים

בתפריט: מעל מאה סוגי יין, מבחר קוקטיילים, מנות בגוון איטלקי ותפאורה בסגנון ניו יורקי

7תגובות
פרימיטיבו בר יין בירושלים
אפיק גבאי

עוד לא עברו שנתיים מאז פתחו אורי ענבר ושותפיו את מסעדת "מנזה" ברחוב בצלאל בירושלים, וכבר הם פותחים את ה"פרימיטיבו", בר חדש ואח קטן למסעדה שנפתח לפני שבוע, והוא במרחק של 200 מטרים ממנה. זו אולי לא תופעה חריגה – כשבעלים של מקום מצליח מחליטים לפתוח מקום נוסף, קטן יותר בדרך כלל, בסמיכות למקום. אלא שכאן, המקום הוא ירושלים, עיר שלאורך השנים ידעה לא מעט עליות ומורדות ומכאן, ההצלחה של אי אלו ממקומות הבילוי בה, המנזה ביניהם, היא לא דבר של מה בכך. על אחת כמה וכמה, כשהיא כזו שמובילה לפתיחה של מקום בילוי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו