פרימיטיבו: בר יין קולינרי חדש ומסקרן בירושלים

בתפריט: מעל מאה סוגי יין, מבחר קוקטיילים, מנות בגוון איטלקי ותפאורה בסגנון ניו יורקי

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

עוד לא עברו שנתיים מאז פתחו אורי ענבר ושותפיו את מסעדת "מנזה" ברחוב בצלאל בירושלים, וכבר הם פותחים את ה"פרימיטיבו", בר חדש ואח קטן למסעדה שנפתח לפני שבוע, והוא במרחק של 200 מטרים ממנה. זו אולי לא תופעה חריגה – כשבעלים של מקום מצליח מחליטים לפתוח מקום נוסף, קטן יותר בדרך כלל, בסמיכות למקום. אלא שכאן, המקום הוא ירושלים, עיר שלאורך השנים ידעה לא מעט עליות ומורדות ומכאן, ההצלחה של אי אלו ממקומות הבילוי בה, המנזה ביניהם, היא לא דבר של מה בכך. על אחת כמה וכמה, כשהיא כזו שמובילה לפתיחה של מקום בילוי נוסף בבירה.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ