בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שחושב שאתם צריכים לשתות את הסטייק שלכם

כי ללעוס זה כל כך שעה שעברה וחוץ מזה, לא חבל על הזמן שלכם?

14תגובות
סטייק
אסף עברון

חוזה אנדרס הוא שף ספרדי-אמריקני המחזיק ב- 26 מסעדות, רובן ככולן בארצות הברית ואת הראשונה שבהן, מסעדת טאפאס ספרדית, פתח בתחילת שנות ה-90. בעקבותיה זוקפים לזכותו עד היום אמריקנים רבים את ההיכרות הקרובה עם הטאפאס, ובהתאמה קנה לו אנדרס שם, מוניטין ומקום של כבוד בהיכל התהילה של סצנת הקולינריה האמריקנית, כשהוא בין החלוצים להביא את קונספט מנות החלוקה הקטנות מהמטבח הספרדי אל מסעדות בארצות הברית. היום, מסעדות ועיטורים רבים מאוחר יותר, אנדרס מבקש להמציא את עצמו מחדש (בקרוב הוא אמור לפתוח מתחם אוכל גדול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו