שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

השף שחושב שאתם צריכים לשתות את הסטייק שלכם

כי ללעוס זה כל כך שעה שעברה וחוץ מזה, לא חבל על הזמן שלכם?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

חוזה אנדרס הוא שף ספרדי-אמריקני המחזיק ב- 26 מסעדות, רובן ככולן בארצות הברית ואת הראשונה שבהן, מסעדת טאפאס ספרדית, פתח בתחילת שנות ה-90. בעקבותיה זוקפים לזכותו עד היום אמריקנים רבים את ההיכרות הקרובה עם הטאפאס, ובהתאמה קנה לו אנדרס שם, מוניטין ומקום של כבוד בהיכל התהילה של סצנת הקולינריה האמריקנית, כשהוא בין החלוצים להביא את קונספט מנות החלוקה הקטנות מהמטבח הספרדי אל מסעדות בארצות הברית. היום, מסעדות ועיטורים רבים מאוחר יותר, אנדרס מבקש להמציא את עצמו מחדש (בקרוב הוא אמור לפתוח מתחם אוכל גדול ומפואר במנהטן) ועל הדרך מבקש גם מהקהל שלו לפתוח את הראש לרעיונות חדשים. המרכזי שבהם: שתיית שייק סטייק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ