המסעדה האיטלקית הכי מסקרנת בעפולה

כשעל הפיצות אמון אחד מאנשי הפיצה הטובים בעולם ואת כל הפסטות והמאפים מכינים במקום, רינו מילאנו - המסעדה החדשה בעפולה - רוצה להביא את מילאנו ואת תל אביב לעמק יזרעאל

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ