ליבי שפרלינג

מצוקת המסעדנים וחוק הפנסיה של עובדים זרים? כל אלו לא מפריעים לשלל מקומות חדשים לצאת לדרך, והשבוע בחדשות האוכל: גלידרייה לוהטת בעמק חפר עם שלל גלידות מחלב עיזים, דוכן ההמבורגרים של עומר מילר מתרחב (ואולי יקצר את התור בסניף האם), חומוסייה עדכנית נפתחה בלב שוק התקווה, בר בשר בראשון לציון, מקדש פחמימות ובשרים ברחובות, בר אוכל חדש באזור שוק לוינסקי וברוח התקופה: שלושה חודשים אחרי שנפתחה מסעדת אל-נור ממציאה את עצמה מחדש.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ