במבה קרמל? עדיף כבר במבה עמבה

אפילו בתנאי רעב קיצוניים הבמבה החדשה במילוי קרם בטעם ביסקוויט קרמל לא היתה מושכת. ההמלצה להקפיא את החטיף לא עזרה הרבה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

שנתיים וחצי של ביקורות חטיפים נתנו את אותותיהן. מה ציפיתם ממני, לזרוק את כל הגלידה שנשארה מהטעימות? לאן זורקים בכלל גלידה, לכיור? לפח? לא היתה לי תשובה. החלטתי להיפטר ממנה, כמו מחטיפים רבים אחרים שנותרו לי, במתקן הפירוק המשוכלל ביותר בביתי, כלומר מערכת העיכול שלי. לאחר תקופת מה של הכחשה, הבנתי שכל ניסיונותיי ליחס את המשקל שתפחתי אליו לכל מיני גורמים אסטרולוגיים ואחרים לא מכבדים את האינטלקט שלי, ושהימים שבהם יצאתי לכתוב ביקורת על המבורגר צמחוני במקדונלדס עם אקסטרה צ'יפס ורטבים כדי להעלות קצת במשקל חלפו מזמן. לא היתה ברירה — היה צריך לפעול. כלומר לחדול.

דני בר-און

כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ