בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במבה קרמל? עדיף כבר במבה עמבה

אפילו בתנאי רעב קיצוניים הבמבה החדשה במילוי קרם בטעם ביסקוויט קרמל לא היתה מושכת. ההמלצה להקפיא את החטיף לא עזרה הרבה

6תגובות

שנתיים וחצי של ביקורות חטיפים נתנו את אותותיהן. מה ציפיתם ממני, לזרוק את כל הגלידה שנשארה מהטעימות? לאן זורקים בכלל גלידה, לכיור? לפח? לא היתה לי תשובה. החלטתי להיפטר ממנה, כמו מחטיפים רבים אחרים שנותרו לי, במתקן הפירוק המשוכלל ביותר בביתי, כלומר מערכת העיכול שלי. לאחר תקופת מה של הכחשה, הבנתי שכל ניסיונותיי ליחס את המשקל שתפחתי אליו לכל מיני גורמים אסטרולוגיים ואחרים לא מכבדים את האינטלקט שלי, ושהימים שבהם יצאתי לכתוב ביקורת על המבורגר צמחוני במקדונלדס עם אקסטרה צ'יפס ורטבים כדי להעלות קצת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו