המסעדנים שרוצים להביא את תל אביב להוד השרון

בשבוע שעבר נפתח להרצה הבראסרי החדש של הוד השרון, ריפאבליק, וכבר קשה להשיג בו שולחן פנוי. האם מדובר ברעב מקומי למקומות חדשים, בסגנון "תל אביבי", או שמא במקום מוצלח במיוחד שכבר נהנה מלקוחות חוזרים?

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

נדמה שהוד השרון ממשיכה לתת להרצליה בראש עם תנופה קולינרית מתפתחת. בעוד הרצליה המשחקת על אותה המשבצת נותרה קפואה ומקובעת (לפחות בכל מה שקשור לאוכל), הוד השרון לא מפסיקה לנפק בתי אוכל מסקרנים, שמושכים בעקביות בליינים וסועדים לא רק מהעיר עצמה, אלא גם מכל המסביב. אחרי שנפתחו בה לקול מצהלות התושבים המסעדה "נונו" ולצידה הפטיסרי "מימי" שנמצאים בימים אלה במגמת התרחבות, בית האוכל "כלבא שבוע" של השף אוהד אמזלג, שהצטרפו אל "אסיה מוניקה", "שגב קיטשן גארדן", "דלי אסיאתי", "איוטאיה", "אנג'לינה", "לולה וקובה" ועוד, נדמה שדווקא בפתיחה של הבראסרי "ריפאבליק", יש בה גם מסר מעבר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ