ליבי שפרלינג

נדמה שהוד השרון ממשיכה לתת להרצליה בראש עם תנופה קולינרית מתפתחת. בעוד הרצליה המשחקת על אותה המשבצת נותרה קפואה ומקובעת (לפחות בכל מה שקשור לאוכל), הוד השרון לא מפסיקה לנפק בתי אוכל מסקרנים, שמושכים בעקביות בליינים וסועדים לא רק מהעיר עצמה, אלא גם מכל המסביב. אחרי שנפתחו בה לקול מצהלות התושבים המסעדה "נונו" ולצידה הפטיסרי "מימי" שנמצאים בימים אלה במגמת התרחבות, בית האוכל "כלבא שבוע" של השף אוהד אמזלג, שהצטרפו אל "אסיה מוניקה", "שגב קיטשן גארדן", "דלי אסיאתי", "איוטאיה", "אנג'לינה", "לולה וקובה" ועוד, נדמה שדווקא בפתיחה של הבראסרי "ריפאבליק", יש בה גם מסר מעבר.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ