בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה האסיאתית ברוח נהר המקונג

בר האקסרא ברוט יוצא לחופשת קיץ ובמקומו ייפתח "מקונג" - מסעדה אסיאתית עם מנות שליקט השף גיא רובננקו לאחר מסע לאורך הנהר הארוך ביותר באסיה

15תגובות
סלט מלפפונים מחבל יונאן
דודו בכר

בחודשים האחרונים הפכה ארוחת הזקוסקי הרוסית של שישי בצהריים בבר אקסטרא ברוט לאבן שואבת לזללנים ושתיינים מרחבי העיר ומחוצה לה. צלוחיות פילמני, לצד קוסטיצה, דגים כבושים ותפוחי אדמה בשמנת חמוצה קישטו את השולחנות. ואז מזג האוויר התחמם. פתאום בטן חזיר נשמעת כבדה מדי בחום הזה. על כן, הגידו להתראות לאקסטרא ברוט שייקרא מעתה – מקונג, מסעדה אסיאתית שתיפתח לחודשיים בלבד.   הכל התחיל למעשה לפני שלושה חודשים, כשהצוות העומד מאחורי המקום קיבל הזמנה להפעיל במשך שבוע את הברוט בטוקיו. נדמה ששם נבט הנבט.  "נסענו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו