בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבאזז הקולינרי החם בבריסל: השף ש"ראה את האור" בירושלים

אף אחד לא האמין שערב בבר הירושלמי יודל'ה של קבוצת מחניודה, יהווה השראה למקום הכי חם כרגע בבריסל

3תגובות
LE 203 של השף ריצ'רד שפר
באדיבות מסעדת LE 203

הוא עומד כרגע במרכזו של באזז קולינרי בעיר. העיתונים לא מפסיקים לדווח עליו וקושרים לו כתרים, המבקרים משתפכים והמסעדה שלו בפרבר סן-ז'יל מלאה עד אפס מקום ערב ערב. אך כל זה התחיל באופן לא שגרתי עבור השף ריצ'רד שפר. בקיץ שעבר הוא היה בביקור בישראל, כחלק מהסיפור האישי שלו, ובילה ערב בבר הירושלמי "יודל'ה", בשוק מחנה יהודה. "לפתע", הוא אומר, "הבנתי שזה בדיוק מה שאני רוצה. חזרנו אני ובת זוגי לבריסל והתחלנו לעבוד". בשבוע שעבר, כאשר הניח לפני השף שפר את הכרובית הצלויה והמכורכמת שלו, הניצבת במרכזה של...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו