הבאזז הקולינרי החם בבריסל: השף ש"ראה את האור" בירושלים

אף אחד לא האמין שערב בבר הירושלמי יודל'ה של קבוצת מחניודה, יהווה השראה למקום הכי חם כרגע בבריסל

שלמה פפירבלט
בריסל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט
בריסל

הוא עומד כרגע במרכזו של באזז קולינרי בעיר. העיתונים לא מפסיקים לדווח עליו וקושרים לו כתרים, המבקרים משתפכים והמסעדה שלו בפרבר סן-ז'יל מלאה עד אפס מקום ערב ערב. אך כל זה התחיל באופן לא שגרתי עבור השף ריצ'רד שפר. בקיץ שעבר הוא היה בביקור בישראל, כחלק מהסיפור האישי שלו, ובילה ערב בבר הירושלמי "יודל'ה", בשוק מחנה יהודה. "לפתע", הוא אומר, "הבנתי שזה בדיוק מה שאני רוצה. חזרנו אני ובת זוגי לבריסל והתחלנו לעבוד".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ