אלו המקומות שהכי טוב לאכול בהם פיצה מחוץ לאיטליה

בניו יורק או בשיקגו, באוסקה או בסידני - מאה אנשי פיצה איטלקיים בחרו את הפיצריות הטובות מחוץ לאיטליה ואלו הן:

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רותם מימון

האהבה לפיצה אין די לה. בתחרות שהחלה ב-30 ביוני ותימשך עד ה-20 ביולי יחשפו מאה מומחי פיצה איטלקיים את הפיצות הטובות בעולם, לצד המקומות המצטיינים לאכול אותה בארץ מורשתה – איטליה. לסאן פלגרינו יש כבר דירוג קולינרי נחשב וכעת כנראה שהגיע זמנם לעשות את מה שעשו למסעדות היוקרה – רק עם פיצות. הרעיון הוא פשוט – החל משנת 2017 (זו השנה הראשונה של הדירוג) יתכנסו המבקרים וידרגו את המקומות המצטיינים ברחבי הגלובוס בתחום הפיצה. יוזמי התחרות ואוצריה הם אנשי האוכל והיין האיטלקיים לוצ'יאנו פיגנטרו, ברברה גוארה ואלברט ספרה. שלושתם מובילים את התנועה הטוענת כי הפיצה לאיטליה היא כמו ה-NBA לארצות הברית ובהמשך לדימוי, לטענתם כיום ברחבי העולם אפשר למצוא פיצות שעולות על המקור האיטלקי ועל כן ראוי לערוך את אליפות העולם. כאיטלקים גאים זה לא הפריע להם להחריג את איטליה בתחרות, כי אולי יש מקצוענים אבל רק האיטלקים הם האמנים האמיתיים. לפיכך הם החליטו התחרות תתבצע בכמה אופנים, איטליה וכל השאר, כלומר – הפיצות הכי טובות מחוץ לאיטליה לפי שבעה אזורים שונים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ