בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם גלידה בלחמניית המבורגר זה הדבר הגדול הבא?

גלידרייה חדשה ומוגזמת בחיפה מכניסה את הגלידה ללחמנייה, וגם: רשת מזון מהיר חדשה יצאה לדרך ומאיימת להפוך את התירס לכוכב, מעוז קרניבורי חדש במיקום מפתיע ומושיק רוט ימכור המבורגרים בדיוק מול הפיתות של אייל שני. כל המקומות החדשים שחובבי אוכל צריכים להכיר

16תגובות
גלידיום
שי בן אפרים

רוח התקופה מכתיבה סוג מאוד מסוים של פתיחות חדשות במהלך הקיץ: ברים בחצרות או על גגות, הרבה מאוד גלידות, אופי בלייני שמקבל עדיפות על האוכל ואם כבר אוכל הוא חייב להיות קליל, נגיש (גם במחיר) ומאוד לא מתוחכם, כי למי יש כוח כשרותחות בחוץ המעלות? אז מה קרה פה בשבוע האחרון, ובכן קחו נשימה – זה ארוך: בר יין חדש בירושלים, רשת חדשה שזוממת לעשות בתירס שמות, ביסטרו בר חדש בתל אביב, מעבדת גלידה מטורללת בחיפה, מסעדת בשרים מעושנים בנס ציונה, בר קוקטיילים חדש במחירים חברתיים בשוק הכרמל, בר אוכל רחוב איטלקי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו