שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

האם גלידה בלחמניית המבורגר זה הדבר הגדול הבא?

גלידרייה חדשה ומוגזמת בחיפה מכניסה את הגלידה ללחמנייה, וגם: רשת מזון מהיר חדשה יצאה לדרך ומאיימת להפוך את התירס לכוכב, מעוז קרניבורי חדש במיקום מפתיע ומושיק רוט ימכור המבורגרים בדיוק מול הפיתות של אייל שני. כל המקומות החדשים שחובבי אוכל צריכים להכיר

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

רוח התקופה מכתיבה סוג מאוד מסוים של פתיחות חדשות במהלך הקיץ: ברים בחצרות או על גגות, הרבה מאוד גלידות, אופי בלייני שמקבל עדיפות על האוכל ואם כבר אוכל הוא חייב להיות קליל, נגיש (גם במחיר) ומאוד לא מתוחכם, כי למי יש כוח כשרותחות בחוץ המעלות? אז מה קרה פה בשבוע האחרון, ובכן קחו נשימה – זה ארוך: בר יין חדש בירושלים, רשת חדשה שזוממת לעשות בתירס שמות, ביסטרו בר חדש בתל אביב, מעבדת גלידה מטורללת בחיפה, מסעדת בשרים מעושנים בנס ציונה, בר קוקטיילים חדש במחירים חברתיים בשוק הכרמל, בר אוכל רחוב איטלקי שמשלב בין בשרים בבישול ארוך לפחמימות, לונה פארק של דגים ופירות ים בלב השרון וגם סגירה מצערת אחרי 11 שנות פעילות.  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ