בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפטיסרי הצרפתית משתלטת על אשדוד

אם עד לא מזמן היה קשה למצוא קרואסון טוב באשדוד, העלייה מצרפת עשתה את שלה וברחבי העיר צצו לא מעט מקומות שמביאים את הקלאסיקות הגדולות. הנה הצצה לשניים מהם

6תגובות
שף ארט אשדוד
רותם מימון

לא מעט השפעות דמוגרפיות כאלו ואחרות יש לעולים החדשים מצרפת על אשדוד ובשנים האחרונות, גלי העלייה מפריז, מליון וממרסיי בעלייה מתמדת. מעבר לתנופת הבנייה המשמעותית שעוברת על העיר (ולראייה בכל קרן רחוב רואים פה מנוף), ולכך שהשפה העיקרית ששומעים ברחובות היא צרפתית, יש לגל העלייה הצרפתי אפקטים נוספים, קולינריים למשל ולא לא מדובר רק בסנדוויץ' טוניסאי או בבתי קפה מסוגננים א-לה ריביירה, אלא דווקא בתחום מעודן הרבה יותר – הבולנז'רי והפטיסרי הצרפתיים שעשו אף הם עלייה והחלו לצוץ באשדוד מכל עבר. עד לא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו