הפטיסרי הצרפתית משתלטת על אשדוד

אם עד לא מזמן היה קשה למצוא קרואסון טוב באשדוד, העלייה מצרפת עשתה את שלה וברחבי העיר צצו לא מעט מקומות שמביאים את הקלאסיקות הגדולות. הנה הצצה לשניים מהם

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ