יריחו: כשהאוכל של סנטה קתרינה פוגש את הטכניקות של פופינה

יריחו, בר מסעדה חדש בשוק היווני, מפגיש את המטבח הערבי והפלסטיני של השף תומר אגאי, עם הטכניקות של מטבח עילי שמביא השף עידן פרץ מפופינה. ביחד הם מסמנים את האזור כאלטרנטיבה לשוק הפשפשים

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

השבוע דיווחו אתרי האוכל בהתרגשות על פתיחתה של יריחו, המסעדה החדשה של שף תומר אגאי (סנטה קטרינה), אלא שיריחו היא לא בדיוק מסעדה ובטח לא של השף אגאי. יריחו הוא בר עם אוכל, שנפתח במתחם השוק היווני לצד שוק הפשפשים, והולך ומהווה אלטרנטיבה בליינית למי שפחות מעוניין באתר תיירות, כשבסמוך אליו נמצא רעמסס ומול מסעדת הצועניה, במעין פיאצה חדשה שאין ספק כי תהפוך לאחד מלהיטי הקיץ.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ