יריחו: כשהאוכל של סנטה קתרינה פוגש את הטכניקות של פופינה

יריחו, בר מסעדה חדש בשוק היווני, מפגיש את המטבח הערבי והפלסטיני של השף תומר אגאי, עם הטכניקות של מטבח עילי שמביא השף עידן פרץ מפופינה. ביחד הם מסמנים את האזור כאלטרנטיבה לשוק הפשפשים

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ