בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יריחו: כשהאוכל של סנטה קתרינה פוגש את הטכניקות של פופינה

יריחו, בר מסעדה חדש בשוק היווני, מפגיש את המטבח הערבי והפלסטיני של השף תומר אגאי, עם הטכניקות של מטבח עילי שמביא השף עידן פרץ מפופינה. ביחד הם מסמנים את האזור כאלטרנטיבה לשוק הפשפשים

3תגובות
הכנאפה של יריחו
תומר אפלבאום

השבוע דיווחו אתרי האוכל בהתרגשות על פתיחתה של יריחו, המסעדה החדשה של שף תומר אגאי (סנטה קטרינה), אלא שיריחו היא לא בדיוק מסעדה ובטח לא של השף אגאי. יריחו הוא בר עם אוכל, שנפתח במתחם השוק היווני לצד שוק הפשפשים, והולך ומהווה אלטרנטיבה בליינית למי שפחות מעוניין באתר תיירות, כשבסמוך אליו נמצא רעמסס ומול מסעדת הצועניה, במעין פיאצה חדשה שאין ספק כי תהפוך לאחד מלהיטי הקיץ. המקום, שנפתח בחמישי האחרון להרצה, שייך לקבוצת בעלים מתחום חיי הלילה שבבעלותם הברים  ראמה ואסמי סלמה. ומה עם השף תומר אגאי?...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו