למה קשה למצוא בארץ קרואסון ראוי לשמו

כך מעלים משרד הבריאות את הקונדיטוריות והמאפיות הקטנות באמצעות רגולציות ותקנות

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים41
רוני קשמין
רוני קשמין

לא קל לחיות כאן, לא קל ולא זול. ומה לגבי לעבוד כאן? לפי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שיעור האבטלה דווקא ירד דרמטית בשנים האחרונות. מצד שני, למי שמבקש לפתוח עסק צפויות כנראה לא מעט תלאות. הרבה אצבעות מאשימות מופנות בנושא זה כלפי החקיקה בישראל, על כך שהיא תובענית יתר על המידה וארכאית מדי, ועל שהיא מצרה את צעדיהם של בתי עסק קטנים ומונעת כניסתם לשוק של יצרנים פוטנציאלים. במקרה הנוכחי – הקונדיטוריות הקטנות שנפגעות. אופיר בן חנוך, קונדיטור ותיק, ניסה ונכווה והניף באחרונה את דגל המהפכה, ויכול מאוד להיות שבקרוב הכל הולך להשתנות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ