בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה קשה למצוא בארץ קרואסון ראוי לשמו

כך מעלים משרד הבריאות את הקונדיטוריות והמאפיות הקטנות באמצעות רגולציות ותקנות

41תגובות
קרואסונים

לא קל לחיות כאן, לא קל ולא זול. ומה לגבי לעבוד כאן? לפי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שיעור האבטלה דווקא ירד דרמטית בשנים האחרונות. מצד שני, למי שמבקש לפתוח עסק צפויות כנראה לא מעט תלאות. הרבה אצבעות מאשימות מופנות בנושא זה כלפי החקיקה בישראל, על כך שהיא תובענית יתר על המידה וארכאית מדי, ועל שהיא מצרה את צעדיהם של בתי עסק קטנים ומונעת כניסתם לשוק של יצרנים פוטנציאלים. במקרה הנוכחי – הקונדיטוריות הקטנות שנפגעות. אופיר בן חנוך, קונדיטור ותיק, ניסה ונכווה והניף באחרונה את דגל המהפכה, ויכול מאוד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו