מה זה קר ומתוק מבחוץ וחם באינסטגרם?

מגלידת מאצ'ה בוופל בצורת דג ועד משקאות קפה מוגזמים בצבעי פסטל ובדמות חיות חמודות וחדי קרן. האמריקאים מגלים את הקינוחים האסיאתים ולוקחים אותם לאקסטרים

ג'וליה מוסקין, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ג'וליה מוסקין, ניו יורק טיימס

הפראפּה המתקתק באוקמוטו קיצ'ן, מטבח על גלגלים בלוס אנג'לס, מתחיל בקרח — לא סתם קרח, אלא קרח מועשר בשמנת מתוקה, אבקת חלב וסירופ. הפתיתים הלבנים מסודרים בשכבות עם קרמל, קצפת, ופיסות נמסות של מקפא קפה, תה ארל גריי או מאצ'ה, בווריאציה עשירה חדשה על הקקיגורי (קינוח פתיתי קרח) היפני, ופּארפה יפני מודרני.

ב– Taiyaki NYC שבצ'יינאטאון נערמת גלידה אמריקאית ירוקה בהירה ממאצ'ה וגלידת שומשום שחורה רכה, בגביעי ופל שצורתם צורת דג פעור פה, שלתוכו ניתן גם להוסיף תותי שדה טריים ושיפודי מיני-מוצ'י (מעין עוגות אורז יפניות גמישות וצבעוניות).

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ