בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה זה קר ומתוק מבחוץ וחם באינסטגרם?

מגלידת מאצ'ה בוופל בצורת דג ועד משקאות קפה מוגזמים בצבעי פסטל ובדמות חיות חמודות וחדי קרן. האמריקאים מגלים את הקינוחים האסיאתים ולוקחים אותם לאקסטרים

4תגובות
גלידה עם שלושה כדורים: בצבע צהוב, אדום ושחור
Ulrich Baumgarten via Getty Imag

הפראפּה המתקתק באוקמוטו קיצ'ן, מטבח על גלגלים בלוס אנג'לס, מתחיל בקרח — לא סתם קרח, אלא קרח מועשר בשמנת מתוקה, אבקת חלב וסירופ. הפתיתים הלבנים מסודרים בשכבות עם קרמל, קצפת, ופיסות נמסות של מקפא קפה, תה ארל גריי או מאצ'ה, בווריאציה עשירה חדשה על הקקיגורי (קינוח פתיתי קרח) היפני, ופּארפה יפני מודרני. ב– Taiyaki NYC שבצ'יינאטאון נערמת גלידה אמריקאית ירוקה בהירה ממאצ'ה וגלידת שומשום שחורה רכה, בגביעי ופל שצורתם צורת דג פעור פה, שלתוכו ניתן גם להוסיף תותי שדה טריים ושיפודי מיני-מוצ'י (מעין עוגות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו