רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

אחרי ששפים רבים המזוהים עם המטבח העילי פתחו מזללות ודוכני מזון מהיר באחרונה,  מיונתן רושפלד, דרך יובל בן נריה ועד עומר מילר, רועי סופר הוא המצטרף הבא למגמה. סופר, המזוהה במיוחד אולי עם מסעדת "בינדלה" והמטבח האיטלקי, פותח כעת בית אוכל שכולו קודש ללחמניית הבאן, "בית באן", אם תרצו בשם "באנז" (BUNZ).

המעבר ממטבח איטלקי-עילי לאוכל רחוב ומזנון מהיר נתפס אולי קיצוני, אבל האמת היא שיש בו כדי להעיד על יכולת ומנעד של שף. אם זו היכולת להתפתח ולהתאים לאקלים או לדרישת הקהל מצד אחד, ואם זה להתנסות במנעד מטבחים וסגנונות בישול, ולהדגים סט כישורים שונים במטבח מצד שני.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ