בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

באנז: מזללה חדשה שכולה קודש ללחמנייה האסיאתית המאודה

מזללת הבאן, BUNZ, של השף רועי סופר נפתחה בימים אלה בתל אביב על טהרת הלחמניות המאודות במילויים שונים, כולל אופציות לטבעונים

12תגובות
באן במילויים של "באנז"
חן חייק

אחרי ששפים רבים המזוהים עם המטבח העילי פתחו מזללות ודוכני מזון מהיר באחרונה,  מיונתן רושפלד, דרך יובל בן נריה ועד עומר מילר, רועי סופר הוא המצטרף הבא למגמה. סופר, המזוהה במיוחד אולי עם מסעדת "בינדלה" והמטבח האיטלקי, פותח כעת בית אוכל שכולו קודש ללחמניית הבאן, "בית באן", אם תרצו בשם "באנז" (BUNZ). המעבר ממטבח איטלקי-עילי לאוכל רחוב ומזנון מהיר נתפס אולי קיצוני, אבל האמת היא שיש בו כדי להעיד על יכולת ומנעד של שף. אם זו היכולת להתפתח ולהתאים לאקלים או לדרישת הקהל מצד אחד, ואם זה להתנסות במנעד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו