זוחלים לצלחת: הכירו את מסעדת החרקים הראשונה

שני שפים תאילנדים מנסים להוכיח שחרקים הם לא רק סופר פוד מזין, אלא גם מרהיב ופתחו מסעדה שהיא הכל חוץ מגימיק

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רותם מימון

ירים את ידו המטייל הממוצע בתאילנד שלא עשה סיבוב בקאו סאן או בצ'יינה טאון ולא נעצר ליד אחד הדוכנים היותר נפוצים ברחוב התיירותי שמציע טוגני חרקים פריכים והשתעשע במחשבה – אולי אשלח סלפי לחב'רה בעודי נוגס בצרצר? וכך, על הדרך, תרמו עוד קצת על מנת לקעקע את הסטיגמה כי במזרח הרחוק הג'וקים מסתובבים ברחובות והאזרחים אוכלים אותם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ