בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לראשונה מזה 80 שנה מדענים המציאו סוג חדש של שוקולד (בצבע ורוד)

השוקולד החדש מתאפיין בטעם פירותי ובצבע ורוד-אדמדם שנוצרו באופן טבעי. חוץ מזה, הוא כנראה הדבר החם הבא מאז השוקולד הלבן, אלא שהפעם – מדובר בשוקולד אמיתי

13תגובות
שוקולד רובי של קליבו
ALY SONG/רויטרס

העולם כמרקחה. סוג חדש של שוקולד נולד וזה רק עניין של זמן עד שיופיע על המדפים. השוקולד פותח על ידי החברה השוויצרית בארי קליבו (Barry Callebaut), יצרנית מוצרי השוקולד והקקאו הגדולה בעולם, שפיתחה בשלהי שנת 2015 גם שוקולד עמיד לחום. לפני שיקומו המלעיזים והספקנים, יצוין כי צבעו הוורדרד של השוקולד, שבחברה מתעקשים לכנותו "רוּבּי אדמוני", נוצר כתוצאה משימוש בסוג מסוים של פולי קקאו (שאף מכונים "The Ruby") ולא תוצאה של תוספים חיצוניים או כימיקלים שונים. אוהבים שוקולד ויש לכם מה להגיד על זה? הצטרפו לקבוצת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו