רוני קשמין
רוני קשמין

העולם כמרקחה. סוג חדש של שוקולד נולד וזה רק עניין של זמן עד שיופיע על המדפים. השוקולד פותח על ידי החברה השוויצרית בארי קליבו (Barry Callebaut), יצרנית מוצרי השוקולד והקקאו הגדולה בעולם, שפיתחה בשלהי שנת 2015 גם שוקולד עמיד לחום. לפני שיקומו המלעיזים והספקנים, יצוין כי צבעו הוורדרד של השוקולד, שבחברה מתעקשים לכנותו "רוּבּי אדמוני", נוצר כתוצאה משימוש בסוג מסוים של פולי קקאו (שאף מכונים "The Ruby") ולא תוצאה של תוספים חיצוניים או כימיקלים שונים.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ