דוכן הנשנושים היפני שחייבים להכיר

למי שלא הספיק להגיע לטוקיו - דוכן קטן מגיש נשנושים יפנים שכוללים ופלים בצורת דגים ממולאים בגלידת מאצ'ה, פנקייק עם שעועית אזוקי ומשולשי סושי לדרך

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

הספיק מבט חטוף על הפיד בערב ראש השנה כדי להבין שלא מעט ישראלים עושים את דרכם, בזמן כתיבת שורות אלה, אל טוקיו. ואם הם לא עושים דרכם לשם, הם כנראה ביקרו שם בשנה האחרונה. האופנה, הקלות היחסית, מחירי הכרטיסים הנגישים וכן - עונת החגים והחופשים, הפכו את טוקיו לחביבת הקהל ולמבוקשת. זוזי הצידה בנגקוק, הגיעה זמן טוקיו. תוסיפו על זה את שלל המסעדות היפניות שנפתחו בארץ בשנה האחרונה (יא פאן, הירו ואוקינאווה למשל) ואת אלו שעוד בפתח תגיעו למסקנה לבד - הישראלים גילו מחדש את יפן.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ