בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דוכן הנשנושים היפני שחייבים להכיר

למי שלא הספיק להגיע לטוקיו - דוכן קטן מגיש נשנושים יפנים שכוללים ופלים בצורת דגים ממולאים בגלידת מאצ'ה, פנקייק עם שעועית אזוקי ומשולשי סושי לדרך

18תגובות
דוכן יפני בשוק צפון
באדיבות המקום

הספיק מבט חטוף על הפיד בערב ראש השנה כדי להבין שלא מעט ישראלים עושים את דרכם, בזמן כתיבת שורות אלה, אל טוקיו. ואם הם לא עושים דרכם לשם, הם כנראה ביקרו שם בשנה האחרונה. האופנה, הקלות היחסית, מחירי הכרטיסים הנגישים וכן - עונת החגים והחופשים, הפכו את טוקיו לחביבת הקהל ולמבוקשת. זוזי הצידה בנגקוק, הגיעה זמן טוקיו. תוסיפו על זה את שלל המסעדות היפניות שנפתחו בארץ בשנה האחרונה (יא פאן, הירו ואוקינאווה למשל) ואת אלו שעוד בפתח תגיעו למסקנה לבד - הישראלים גילו מחדש את יפן. אוהבים אוכל ויש לכם מה להגיד על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו