מגלים מחדש את יוון

שני מקומות חדשים עושים כבוד לסופלקי

בשנה העברית החולפת נפתחו מספר שיא של מסעדות ובתי אוכל המבוססים על המטבח היווני. עם בוא השנה החדשה שני מקומות ובמרכזם הסופלקי - יצאו לדרך

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים4
ליבי שפרלינג

אחת לכמה שנים נזכרים פה שבעצם אנחנו נמצאים לחוף הים התיכון ומה לנו ולמזרח אסיה כשיש את יוון פה מעבר לפינה, ושטברנות עם אוכל פשוט ומוכר זה הדבר שמדבר אלינו יותר מכל. כן, למעשה בשנה העברית החולפת נזכרו לא מעט שפים ומסעדנים בקשר העמוק שלהם ליוון ולא רק ששלל מקומות חדשים נפתחו ברחבי הארץ (ע"ע פאראקאלו, ברקיז, יורגוס, ספרטה ונסיס), גם המקומות הקיימים (עם קשר ליוון או בלעדיו) התקשטו בערבי טברנות מיוחדים, הכניסו בוזוקי ברקע והגדילו את תפריט האוזו והציפורו. ובכן, הגל היווני לא עוצר והנה שני מקומות חדשים ובמרכזם הסופלקי – על הפרק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ