בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מגלים מחדש את יוון

שני מקומות חדשים עושים כבוד לסופלקי

בשנה העברית החולפת נפתחו מספר שיא של מסעדות ובתי אוכל המבוססים על המטבח היווני. עם בוא השנה החדשה שני מקומות ובמרכזם הסופלקי - יצאו לדרך

4תגובות
סופלקי בסופלקי
אורי ארנון

אחת לכמה שנים נזכרים פה שבעצם אנחנו נמצאים לחוף הים התיכון ומה לנו ולמזרח אסיה כשיש את יוון פה מעבר לפינה, ושטברנות עם אוכל פשוט ומוכר זה הדבר שמדבר אלינו יותר מכל. כן, למעשה בשנה העברית החולפת נזכרו לא מעט שפים ומסעדנים בקשר העמוק שלהם ליוון ולא רק ששלל מקומות חדשים נפתחו ברחבי הארץ (ע"ע פאראקאלו, ברקיז, יורגוס, ספרטה ונסיס), גם המקומות הקיימים (עם קשר ליוון או בלעדיו) התקשטו בערבי טברנות מיוחדים, הכניסו בוזוקי ברקע והגדילו את תפריט האוזו והציפורו. ובכן, הגל היווני לא עוצר והנה שני מקומות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו