בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף הצרפתי מתחנן: קחו את שלושת כוכבי המישלן שלי

השף הצרפתי סבסטיאן ברא הדהים את עולם הקולינריה כששלח הודעה למנהלי מדריך מישלן ובה הוא מתחנן שייקחו את שלושת הכוכבים של מסעדתו. הסיבה: "רוצה להשתחרר מהלחצים"

17תגובות
שף סבסטיאן ברא
REMY GABALDA/אי־אף־פי

בהגיעו לגיל 46 הדהים סבסטיאן בְּרָא, אחד השפים המהוללים ביותר של צרפת, את עולם הקולינריה הצרפתי בתחינה מאוד לא רגילה: קחו ממני את שלושת כוכבי המישלן שלי. אוהבים מסעדות ויש לכם מה להגיד? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל לפני כעשרים שנה סייע אביו של ברא, מישל ברא, להפוך את הירקות לצורה של אמנות בצרפת, וקיבל ב–1999 שלושה כוכבי מישלן במסעדתו Le Suquet שבדרום צרפת. סבסטיאן ברא, שלקח לידיו את המסעדה לפני עשר שנים, והמשיך להחזיק בשלושת הכוכבים בעזרת — בין השאר — מנה ייחודית העשויה מ–60 ירקות,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו