בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה הישראלית בניו יורק שהישראלים עוד לא גילו

מיס-עדה של תומר בלכמן בברוקלין הפכה בתוך חודשים אחדים ללהיט. אל תחמיצו את הבאבא גאנוש, המטבוחה והריקוטה המוקצפת

43תגובות
תומר בלכמן בפתח המסעדה
חיים הנדוורקר

יש משהו אחר במיס-עדה בשכונת פורט גרין בברוקלין. במסעדת הפיוז׳ן הישראלית של השף תומר בלכמן, יש אוכל טוב אבל לא פחות חשוב מכך, משהו באווירה מחשמל. כיף מאוד לשבת אצל בלכמן ולא משנה אם זה בחדר האוכל או בחצר (מומלץ מאוד, אגב) או בכלל על הבר. חוץ מהשף והתפריט, אין כאן זכר לישראלים. המלצרים כולם אמריקאים וכך גם האורחים, בדרך כלל מהשכונה. הגילאים 30-40 בממוצע. מדובר במסעדה לא מאוד גדולה, כמאה אורחים בערב. בדרך כלל מלא כאן ומה שבטוח זוהי לא עוד קלישאה של "מסעדה מזרח תיכונית או ישראלית". האוכל הוא כאן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו