המסעדה הישראלית בניו יורק שהישראלים עוד לא גילו

מיס-עדה של תומר בלכמן בברוקלין הפכה בתוך חודשים אחדים ללהיט. אל תחמיצו את הבאבא גאנוש, המטבוחה והריקוטה המוקצפת

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חיים הנדוורקר
ניו יורק

יש משהו אחר במיס-עדה בשכונת פורט גרין בברוקלין. במסעדת הפיוז׳ן הישראלית של השף תומר בלכמן, יש אוכל טוב אבל לא פחות חשוב מכך, משהו באווירה מחשמל. כיף מאוד לשבת אצל בלכמן ולא משנה אם זה בחדר האוכל או בחצר (מומלץ מאוד, אגב) או בכלל על הבר. חוץ מהשף והתפריט, אין כאן זכר לישראלים. המלצרים כולם אמריקאים וכך גם האורחים, בדרך כלל מהשכונה. הגילאים 30-40 בממוצע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ