טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רוטיסרי: האנשים שלוקחים את העוף בגריל עד לקצה

העוף בגריל עושה סימנים של חזרה לתודעה, והשפים עינב אזגורי ונתן ספיבק שפתחו השבוע את "רוטיסרי" נותנים לזה כבוד גדול

תגובות
רוטיסרי
תומר אפלבאום

אחת לכמה זמן צץ איזה ניסיון להחזיר לחיים את העופות בגריל שכיכבו במעדניות הארץ בשנות ה-80 וקודם לכן, ועדיין אפשר למצוא אותם פה ושם. בכל פעם נותנים לזה שם זר, במטרה להפוך את העניין לסקסי ומושך יותר וכמו שהגל הזה בא, כך הוא הולך. והנה, נראה ששוב זה קורה. תנורים מתחממים ועוף שלמים מבצבצים שוב בחלונות הראווה, וכששפים נחשבים נכנסים לתמונה – הרי לנו טרנד. שווקי האוכל החדשים תרמו אף הם לעסק ובכל אחד מהם אפשר למצוא נציגות – משרונה מרקט עם קוקוריקו של השף רן שמואלי ועד שוק צפון עם הרוטיסרי שלו. החל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות