רוטיסרי: האנשים שלוקחים את העוף בגריל עד לקצה

העוף בגריל עושה סימנים של חזרה לתודעה, והשפים עינב אזגורי ונתן ספיבק שפתחו השבוע את "רוטיסרי" נותנים לזה כבוד גדול

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

אחת לכמה זמן צץ איזה ניסיון להחזיר לחיים את העופות בגריל שכיכבו במעדניות הארץ בשנות ה-80 וקודם לכן, ועדיין אפשר למצוא אותם פה ושם. בכל פעם נותנים לזה שם זר, במטרה להפוך את העניין לסקסי ומושך יותר וכמו שהגל הזה בא, כך הוא הולך. והנה, נראה ששוב זה קורה. תנורים מתחממים ועוף שלמים מבצבצים שוב בחלונות הראווה, וכששפים נחשבים נכנסים לתמונה – הרי לנו טרנד. שווקי האוכל החדשים תרמו אף הם לעסק ובכל אחד מהם אפשר למצוא נציגות – משרונה מרקט עם קוקוריקו של השף רן שמואלי ועד שוק צפון עם הרוטיסרי שלו. החל מהשבוע, נכנס שחקן חיזוק נוסף למגרש ההולך ומצטופף  - הרוטיסרי של המסעדות דא דא ודא ובר א-וין בקצה שדרות רוטשילד.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ