רגע לפני החורף: שלוש גלידריות חדשות בתל אביב

מי אמר שחייבים קיץ כדי ללקק גלידה? הנה שלוש גלידריות חדשות שיצאו לדרך דווקא בסתיו ולכל אחת מהן ויטרינה יצירתית משלה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לצד מגיפה של סגירת עסקים קטנים ובינוניים בתל אביב, נדמה שכל המיתון המסעדני הזה פוסח על בתי אוכל קלילים ומהירים יותר, למשל הגלידריות. עם או בלי קשר לעונה, בחודשים האחרונים פורח הרנסאנס הקריר והמתוק עם גלידריות מהוקצעות שלא באו רק לתת את המכה ולברוח, אלא הן כאן להישאר. כך למשל הגלידרייה קרם מבית הבייקרי, אותלו החדשה בדיזנגוף שלקחה את הביצוע כולל התפאורה לכיוון הפריזאי,  גולדה במתחם לבונטין שמציעה טעמי ילדות לצד טעמים אלכוהוליים, סורבטים ויוגורט, הגלידריה הסיציליאנית הוותיקה שהתרחבה אל מול גן העיר, גלידת יום טוב בשוק לוינסקי ואחרות. כעת, בעיצומו של הסתיו מצטרפות כעת שלוש גלידריות חדשות, ששווה להכיר.

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ