בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רגע לפני החורף: שלוש גלידריות חדשות בתל אביב

מי אמר שחייבים קיץ כדי ללקק גלידה? הנה שלוש גלידריות חדשות שיצאו לדרך דווקא בסתיו ולכל אחת מהן ויטרינה יצירתית משלה

14תגובות
עוגת גלידה בפעם שלישית
שי בן אפרים

לצד מגיפה של סגירת עסקים קטנים ובינוניים בתל אביב, נדמה שכל המיתון המסעדני הזה פוסח על בתי אוכל קלילים ומהירים יותר, למשל הגלידריות. עם או בלי קשר לעונה, בחודשים האחרונים פורח הרנסאנס הקריר והמתוק עם גלידריות מהוקצעות שלא באו רק לתת את המכה ולברוח, אלא הן כאן להישאר. כך למשל הגלידרייה קרם מבית הבייקרי, אותלו החדשה בדיזנגוף שלקחה את הביצוע כולל התפאורה לכיוון הפריזאי,  גולדה במתחם לבונטין שמציעה טעמי ילדות לצד טעמים אלכוהוליים, סורבטים ויוגורט, הגלידריה הסיציליאנית הוותיקה שהתרחבה אל מול גן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו