טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שהחליט להביא את המטבח המקומי הפשוט למסעדה של מלון יוקרה

אחרי שלוש שנים שמסעדת מלון נורמן פועלת בהצלחה, השף ברק אהרוני החליט לשנות את השם, את התפריט והאופי ולחזור אל המטבח המקומי הפשוט ולברוא את "אלנה", כמסעדת שף חדשה. רק אל תגידו לו שהוא יקר

תגובות
שף ברק אהרוני במסעדת אלנה
דודו בכר

בעידן של שף-סלבס ותוכניות ריאליטי-אוכל שמייצרות כוכבים מן המוכן, השף ברק אהרוני הוא שף מזן אחר. גם אחרי 13 שנים בהן הספיק לעבוד במטבחי המסעדות הגדולות והמוכרות בארץ ("רפאל" ו"טוטו") ועם מסעדנים ששמותיהם גדולים לא פחות מאחוריו ומצדדיו ("האחים ירזין"), הוא עדיין שומר על עצמו פחות או יותר מתחת לרדאר, נחבא אל הכלים. למעשה, רק עכשיו הוא מוכן לפרוץ אל קדמת הבמה, יחד עם אלנה (Alena), המסעדה החדשה שיעמוד בראשה, והיא ממוקמת בקומת הכניסה של מלון "נורמן", אבל עומדת בפני עצמה. אומנם רק עכשיו, אבל אחרי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות