השף שהחליט להביא את המטבח המקומי הפשוט למסעדה של מלון יוקרה

אחרי שלוש שנים שמסעדת מלון נורמן פועלת בהצלחה, השף ברק אהרוני החליט לשנות את השם, את התפריט והאופי ולחזור אל המטבח המקומי הפשוט ולברוא את "אלנה", כמסעדת שף חדשה. רק אל תגידו לו שהוא יקר

רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

בעידן של שף-סלבס ותוכניות ריאליטי-אוכל שמייצרות כוכבים מן המוכן, השף ברק אהרוני הוא שף מזן אחר. גם אחרי 13 שנים בהן הספיק לעבוד במטבחי המסעדות הגדולות והמוכרות בארץ ("רפאל" ו"טוטו") ועם מסעדנים ששמותיהם גדולים לא פחות מאחוריו ומצדדיו ("האחים ירזין"), הוא עדיין שומר על עצמו פחות או יותר מתחת לרדאר, נחבא אל הכלים. למעשה, רק עכשיו הוא מוכן לפרוץ אל קדמת הבמה, יחד עם אלנה (Alena), המסעדה החדשה שיעמוד בראשה, והיא ממוקמת בקומת הכניסה של מלון "נורמן", אבל עומדת בפני עצמה. אומנם רק עכשיו, אבל אחרי למעלה מעשור של פעילות שכוללת גם את מטבח המסעדה "טאפאס בשוק" שפעלה בנמל תל אביב וכן את שלוש השנים האחרונות בהן עמל במסעדת הפאר של מלון "דה נורמן", או בקיצור "נורמן". עם מסעדתו החדשה "אלנה", הממוקמת באותו המלון אך שונה ממנו בתכלית – הכל הולך להשתנות. אז מה נשתנה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ