פלמינגו: החלל החדש של אנשי מסעדת לוויתן באילת

שנתיים אחרי שהקימו את מסעדת לוויתן, הנחשבת למסעדה הטובה באילת, פותחים כעת בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל - חלל נוסף עם אוכל נגיש ו"קצת פחות רציני". האם זה מה שיוציא את האורחים מבתי המלון?

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

בשנת 2012 הקימו בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל, אילתים מבטן, את "המסגר 5" באזור התעשייה של העיר הדרומית לאחר שחזרו אליה בסיום לימודי בישול ועבודה במסעדות מובילות בחו"ל. בניגוד לתחזית של עצמם – המסעדה פעלה לא פחות משלוש שנים, וההחלטה לסגור אותה הייתה דווקא כשהיא בשיאה. המקום הקטן שלהם היה בתחילה סוד שמור, ובהמשך הפך להמלצת חובה לכל מי שמבקר בעיר, שעם השנים, באופן אבסורד, הופכת יותר ויותר מאותגרת קולינרית. היו כמובן חבלי לידה, אבל בסופו של דבר הם זכו לחיבוק חם מהתקשורת ומהסועדים. חצי שנה לאחר הסגירה המפתיעה של המסגר, בני הזוג פתחו את "לוויתן", מסעדה של ממש בנקודה המזרחית ביותר של הטיילת. היום, שנתיים לאחר מכן, הם מציגים את "פלמינגו", החלל החדש שלהם.

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ