טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פלמינגו: החלל החדש של אנשי מסעדת לוויתן באילת

שנתיים אחרי שהקימו את מסעדת לוויתן, הנחשבת למסעדה הטובה באילת, פותחים כעת בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל - חלל נוסף עם אוכל נגיש ו"קצת פחות רציני". האם זה מה שיוציא את האורחים מבתי המלון?

תגובות
פלמינגו, מסעדה חדשה באילת
מתן שופן

בשנת 2012 הקימו בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל, אילתים מבטן, את "המסגר 5" באזור התעשייה של העיר הדרומית לאחר שחזרו אליה בסיום לימודי בישול ועבודה במסעדות מובילות בחו"ל. בניגוד לתחזית של עצמם – המסעדה פעלה לא פחות משלוש שנים, וההחלטה לסגור אותה הייתה דווקא כשהיא בשיאה. המקום הקטן שלהם היה בתחילה סוד שמור, ובהמשך הפך להמלצת חובה לכל מי שמבקר בעיר, שעם השנים, באופן אבסורד, הופכת יותר ויותר מאותגרת קולינרית. היו כמובן חבלי לידה, אבל בסופו של דבר הם זכו לחיבוק חם מהתקשורת ומהסועדים. חצי שנה לאחר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות