בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איל שני רוצה להכניס את ניו יורק לפיתה ולטרוף אותה

בתחילת דצמבר אמור להיפתח ״המזנון״ הגדול ביותר. איל שני: ״אני רוצה ליצור מהפכה בתחום האוכל בניו יורק״

85תגובות
איל שני
מוטי מילרוד

זאת הייתה שעת ערב מוקדמת של סתיו במרפסת דירתו של מויש זיו באפר ווסט סייד. המרפסת צופה לכיוון מערב העיר וממנה נשקף נוף אורבני יפהפה של בניינים כעורים. ככל שהערב הלך והחשיך, הבניינים הוארו באור יקרות שהסתיר את כיעורם. היינו שלושה. בעל הבית מויש, השף איל שני ואני. נעשה קר וחשוך מרגע לרגע. מויש הביא שמיכה כדי להתעטף בה ועל השולחן העמיד בקבוק ברולו אדום משובח וגם גבינות. במפגש זה יוצא לדרך המסע שלי בעקבות איל שני בניו יורק. השף הישראלי שהתפרסם ברשת ״המזנון״ שלו עם סניפים לא רק בישראל אלא גם בפריז,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו