איל שני רוצה להכניס את ניו יורק לפיתה ולטרוף אותה

בתחילת דצמבר אמור להיפתח ״המזנון״ הגדול ביותר. איל שני: ״אני רוצה ליצור מהפכה בתחום האוכל בניו יורק״

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
חיים הנדוורקר
ניו יורק

זאת הייתה שעת ערב מוקדמת של סתיו במרפסת דירתו של מויש זיו באפר ווסט סייד. המרפסת צופה לכיוון מערב העיר וממנה נשקף נוף אורבני יפהפה של בניינים כעורים. ככל שהערב הלך והחשיך, הבניינים הוארו באור יקרות שהסתיר את כיעורם. היינו שלושה. בעל הבית מויש, השף איל שני ואני. נעשה קר וחשוך מרגע לרגע. מויש הביא שמיכה כדי להתעטף בה ועל השולחן העמיד בקבוק ברולו אדום משובח וגם גבינות.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ