בלי שרימפס וחזיר: למה הפכנו לכשרים אחרי 30 שנות פעילות

אחרי 30 שנים בהן פועלת מסעדת "על המים" בחוף הרצליה, במתכונת הדוניסטית של פירות ים וסרטני ענק, נפל דבר והיא הופכת לכשרה. המסעדן איציק חסון: "יש שינוי באוויר, אנשים מחפשים יותר אוכל כשר"

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

"אם משהו עובד למה להחליף", אמרו כבר אנשים חכמים מאיתנו, אבל האם יש מקרים יוצאי דופן לכלל הזה, שגם אם מסעדה נמצאת במיקום מבטיח וקהל שבוי, אפשר לוותר על כל זה ולחפש כיוון אחר? עם המשבר הגדול שחווה עולם המסעדנות, בתקופה האחרונה אנחנו עדים ליותר ויותר המצאות מחדש. מסעדה שיצאה לדרך באופי מסוים, עושה מהפך ומתגלה כאחרת. בשנים האחרונות לא מעט מסעדות בחרו לחשב מסלול מחדש, לשנות את השם והתפריט ולנסות להמציא שוב את הגלגל הפעם תחת השגחת הכשרות. לעתים זה מצליח (ע"ע מיט קיטשן או באגסי), לפעמים זה גסס ומת מיד אחרי הלידה (ע"ע יאניביצ'י). האם המהפך הזה עובד? ימים יגידו, אבל מסעדה חדשה מצטרפת לאלו שהחליטו להוציא את חומרי הגלם הלא כשרים מהתפריט ולהיסגר בשבת.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ