ליבי שפרלינג

"אם משהו עובד למה להחליף", אמרו כבר אנשים חכמים מאיתנו, אבל האם יש מקרים יוצאי דופן לכלל הזה, שגם אם מסעדה נמצאת במיקום מבטיח וקהל שבוי, אפשר לוותר על כל זה ולחפש כיוון אחר? עם המשבר הגדול שחווה עולם המסעדנות, בתקופה האחרונה אנחנו עדים ליותר ויותר המצאות מחדש. מסעדה שיצאה לדרך באופי מסוים, עושה מהפך ומתגלה כאחרת. בשנים האחרונות לא מעט מסעדות בחרו לחשב מסלול מחדש, לשנות את השם והתפריט ולנסות להמציא שוב את הגלגל הפעם תחת השגחת הכשרות. לעתים זה מצליח (ע"ע מיט קיטשן או באגסי), לפעמים זה גסס ומת מיד אחרי הלידה (ע"ע יאניביצ'י). האם המהפך הזה עובד? ימים יגידו, אבל מסעדה חדשה מצטרפת לאלו שהחליטו להוציא את חומרי הגלם הלא כשרים מהתפריט ולהיסגר בשבת.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ