בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בלי שרימפס וחזיר: למה הפכנו לכשרים אחרי 30 שנות פעילות

אחרי 30 שנים בהן פועלת מסעדת "על המים" בחוף הרצליה, במתכונת הדוניסטית של פירות ים וסרטני ענק, נפל דבר והיא הופכת לכשרה. המסעדן איציק חסון: "יש שינוי באוויר, אנשים מחפשים יותר אוכל כשר"

73תגובות
מסעדת על המים
איתי פולק

"אם משהו עובד למה להחליף", אמרו כבר אנשים חכמים מאיתנו, אבל האם יש מקרים יוצאי דופן לכלל הזה, שגם אם מסעדה נמצאת במיקום מבטיח וקהל שבוי, אפשר לוותר על כל זה ולחפש כיוון אחר? עם המשבר הגדול שחווה עולם המסעדנות, בתקופה האחרונה אנחנו עדים ליותר ויותר המצאות מחדש. מסעדה שיצאה לדרך באופי מסוים, עושה מהפך ומתגלה כאחרת. בשנים האחרונות לא מעט מסעדות בחרו לחשב מסלול מחדש, לשנות את השם והתפריט ולנסות להמציא שוב את הגלגל הפעם תחת השגחת הכשרות. לעתים זה מצליח (ע"ע מיט קיטשן או באגסי), לפעמים זה גסס ומת מיד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו