בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אימאל׳ה, הם הורגים את העגבנייה

למה לירקות ולפירות בניו יורק אין כל כך טעם ואיך השפים מתמודדים עם זה? סיבוב עם השף אייל שני בשוק הסיטונאי הגדול באמריקה

79תגובות
השף אייל שני במסעדת המזנון
מוטי מילרוד

היה משהו מרגש באוויר כשהתקרבנו לשוק הסיטונאי של ניו יורק. השוק, השוכן באזור נידח שנקרא האנטס פוינט, אי שם בברונקס, היה פעם אזור פשיעה שלא היה כדאי להתקרב אליו. בשנים האחרונות הפך המקום לשוק הסיטונאי שמשרת את ניו יורק בת 8.5 מיליון התושבים ועוד כמה מיליונים בפרברים. נסענו לבקר את אחד הסיטונאים הגדולים ביותר באזור ניו יורק המחזיק כ-300 משאיות, השף אייל שני, מויש זיו, המשקיע המרכזי במזנון של שני, וכן משקיע נוסף בשם טל סימנטוב, איש היי טק שכיהן בעבר בתפקיד בכיר באי.או.אל. שני שמחשיב מאוד את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו