יוצאי צ׳יפוטלה מאמינים בפלאפל הישראלי

השפית עינת אדמוני יצרה בניו יורק פלאפל שההיפסטרים כאן אוהבים. עכשיו היא בונה לעצמה רשת עם יוצאי צ׳יפוטלה שחושבים שהפלאפל הוא הדבר הגדול הבא

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר

השפית עינת אדמוני יצרה לעצמה עסק מרשים למדי. יש לה כמה מסעדות, כמו למשל, בלבוסטה ובר בולונט שזכו לתשומת לב נאה כאן. אבל יש שיגידו שגולת הכותרת של עבודתה היא שתי מסעדות למזון מהיר (בעצם שתיים וחצי) הנושאות את השם ״טעים״ למכירת פלאפל בסוהו ובווסט וילג׳ של ניו יורק. ״החצי״ היא משאית פלאפל המסתובבת ברחובות מנהטן.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ