בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יוצאי צ׳יפוטלה מאמינים בפלאפל הישראלי

השפית עינת אדמוני יצרה בניו יורק פלאפל שההיפסטרים כאן אוהבים. עכשיו היא בונה לעצמה רשת עם יוצאי צ׳יפוטלה שחושבים שהפלאפל הוא הדבר הגדול הבא

5תגובות
פלאפל בפיתה בניו יורק

השפית עינת אדמוני יצרה לעצמה עסק מרשים למדי. יש לה כמה מסעדות, כמו למשל, בלבוסטה ובר בולונט שזכו לתשומת לב נאה כאן. אבל יש שיגידו שגולת הכותרת של עבודתה היא שתי מסעדות למזון מהיר (בעצם שתיים וחצי) הנושאות את השם ״טעים״ למכירת פלאפל בסוהו ובווסט וילג׳ של ניו יורק. ״החצי״ היא משאית פלאפל המסתובבת ברחובות מנהטן. ואולם עכשיו נראה כי עסקי הפלאפל של אדמוני עומדים בפני התפתחות דרמטית. לאדמוני הצטרפו מספר משקיעים ועובדים בכירים שהיו קשורים בעבר לרשת המסעדות המקסיקניות "צ׳יפוטלה". החברה שלהם הסתבכה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו