בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דון קמילו: הבעלים של מגדל סיגראם בניו יורק פותח מסעדת יוקרה ביפו

מסעדת "דון קמילו" נפתחה במלון בוטיק יפואי בהשקעה כלכלית אדירה, ומפעיליה יהיו צוות המסעדה "ארבע העונות" המפורסמת, והמסעדות הטרנדיות "קרבון" ו"הלובסטר קלאב" בניו יורק

14תגובות
הדמיית מלון יפו- תל אביב
3dvision

איל הנדל"ן האמריקאי אייבי רוזן, המחזיק בין השאר בבניין סיגראם בניו יורק, פתח השבוע ביפו את אחת ממסעדות היוקרה המסקרנות והמושקעות בישראל. המסעדה החדשה, "דון קמילו" שמה, בעלת מטבח איטלקי ביתי, תיפתח על ידי אחת מחברות הניהול החשובות ביותר כיום בניו יורק מייג'ור פוד גרופ המתמחה בהקמה ותפעול של מסעדות עלית, שהופכות מהר מאוד לטרנדיות. "דון קמילו" החדשה שוכנת במלון Jaffa ביפו (המוכר בשמו הוקדם – מלון W על שם החברה שתפעיל אותו) היתה צפויה להיפתח בחודש אפריל במתחם בית החולים הצרפתי, לאחר תהליך של תכנון...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו