דון קמילו: הבעלים של מגדל סיגראם בניו יורק פותח מסעדת יוקרה ביפו

מסעדת "דון קמילו" נפתחה במלון בוטיק יפואי בהשקעה כלכלית אדירה, ומפעיליה יהיו צוות המסעדה "ארבע העונות" המפורסמת, והמסעדות הטרנדיות "קרבון" ו"הלובסטר קלאב" בניו יורק

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר
ניו יורק

איל הנדל"ן האמריקאי אייבי רוזן, המחזיק בין השאר בבניין סיגראם בניו יורק, פתח השבוע ביפו את אחת ממסעדות היוקרה המסקרנות והמושקעות בישראל. המסעדה החדשה, "דון קמילו" שמה, בעלת מטבח איטלקי ביתי, תיפתח על ידי אחת מחברות הניהול החשובות ביותר כיום בניו יורק מייג'ור פוד גרופ המתמחה בהקמה ותפעול של מסעדות עלית, שהופכות מהר מאוד לטרנדיות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ