בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשכבר לא יכולנו לסבול עוד קרמל מלוח — זה הגיע

אחרי שכבר חשבנו שמיצינו את אובססיית הקרמל המלוח, הגיעו שני מעדני "יולו" חדשים והוכיחו כי יש טעמים ומרקמים שלא יכולים להתקיים בכפיפה אחת. אסם, מנגד, הפתיעה במהלך נועז: סתם מלח פשוט

3תגובות
מעדן "יולו" בטעם קרמל מלוח. השילוב בין שתי השכבות לא מאוזן
סטודיו ברוך נאה

כנראה רק כשיתחילו לסלול כאן כבישים ולבנות פרויקטים של "מחיר למשתכן" מקרמל מלוח, תיפסק האובססיה לחומר הגלם הזה. ואולי גם אז לא. כבר תקופה שאנו שואפים קרמל ונושפים מלח. בסופגניות, בגלידה, בטעמי, במילקי — חלאס עם זה כבר. עכשיו זה הגיע גם לקו מוצרי "יולו" שטעמתי כבר כמה פעמים בעבר, והתרשמתי שאינו מצטיין בעידון יתר. זה מה שנחוץ לו עכשיו? מיץ האיקאה הקונדיטורי הזה? באמת, תנובה, ככה חשבתם שתביאו את המכה? יולו "מעדן חלב בשכבות עם שוקולד לבן מעולה ושוקולד חלב מעולה בטעם קרמל מלוח" לא הגיע אלי בשכבות....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו