כשכבר לא יכולנו לסבול עוד קרמל מלוח — זה הגיע

אחרי שכבר חשבנו שמיצינו את אובססיית הקרמל המלוח, הגיעו שני מעדני "יולו" חדשים והוכיחו כי יש טעמים ומרקמים שלא יכולים להתקיים בכפיפה אחת. אסם, מנגד, הפתיעה במהלך נועז: סתם מלח פשוט

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
דני בר-און
דני בר-און

כנראה רק כשיתחילו לסלול כאן כבישים ולבנות פרויקטים של "מחיר למשתכן" מקרמל מלוח, תיפסק האובססיה לחומר הגלם הזה. ואולי גם אז לא. כבר תקופה שאנו שואפים קרמל ונושפים מלח. בסופגניות, בגלידה, בטעמי, במילקי — חלאס עם זה כבר. עכשיו זה הגיע גם לקו מוצרי "יולו" שטעמתי כבר כמה פעמים בעבר, והתרשמתי שאינו מצטיין בעידון יתר. זה מה שנחוץ לו עכשיו? מיץ האיקאה הקונדיטורי הזה? באמת, תנובה, ככה חשבתם שתביאו את המכה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ