קסם? הכירו את הצדפות המגיעות ממי הים בטעמי לימון או ג'ינג'ר

צעיר בעל חווה ימית על האוקיאנוס האטלנטי, הצליח לפתח צדפות ארומטיות ומסעדות היוקרה כבר דולקות אחריו. כעת הוא מוציא על זה פטנט

שלמה פפירבלט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט

בימים אלה של חגי סוף שנת 2017 בארצות הנוכרים, יודע כל מי שעורך שולחן חגיגי, כי ללא צדפות (אלה העונות לשם האנגלי Oyster, ולצרפתי Huître) עדיף שישב לאכול לבד. לצד השמפניה והפטה-דה-פואה-גרא, צדפות המאכל הם אבן יסוד בארוחה המציינת אירוע חשוב, מאז עלייתן לגדולה גסטרונומית אי שם במאה ה-18, בחצרות אצילי צרפת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ