בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קסם? הכירו את הצדפות המגיעות ממי הים בטעמי לימון או ג'ינג'ר

צעיר בעל חווה ימית על האוקיאנוס האטלנטי, הצליח לפתח צדפות ארומטיות ומסעדות היוקרה כבר דולקות אחריו. כעת הוא מוציא על זה פטנט

2תגובות
 ז'ופרי דובו מחזיק בצדפות
XAVIER LEOTY/ AFP

בימים אלה של חגי סוף שנת 2017 בארצות הנוכרים, יודע כל מי שעורך שולחן חגיגי, כי ללא צדפות (אלה העונות לשם האנגלי Oyster, ולצרפתי Huître) עדיף שישב לאכול לבד. לצד השמפניה והפטה-דה-פואה-גרא, צדפות המאכל הם אבן יסוד בארוחה המציינת אירוע חשוב, מאז עלייתן לגדולה גסטרונומית אי שם במאה ה-18, בחצרות אצילי צרפת. הן מוגשות בדרך כלל על מצע קרח מרוסק, בליווי טיפת לימון, או חומץ עם בצלי שאלוט, או כל מיני רטבים מלווים אקזוטיים של השנים האחרונות. וכאן, בדיוק בנקודה זאת, מתפרצת פנימה ידיעה מרעישה על פיתוח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו