הרווי'ס: ירושלים מפתיעה עם מסעדת בשרים מעושנים לא שגרתית

המסעדן והשף הרווי סנדלר סגר את מסעדת "גבריאל" על מנת לפתוח את המעשנה הכשרה למהדרין הראשונה בירושלים, בסגנון אמריקאי

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

שף הרווי סנדלר הוא קנדי שהפעיל במשך שנים קייטרינג בוטיק כשר בוונקובר. עם השנים, הגשים את חלומו לעשות עלייה ולפניה כעשר שנים עלה ארצה וקבע את מקומו בירושלים. זמן קצר אחר כך הוא פתח את מסעדת השף הכשרה גבריאל והפעיל בה מטבח אלגנטי בהשראה צרפתית בעיקר. לפני כשבוע הוא הפך את גבריאל למסעדת המעושנים 'הרווי'ס' שמתגאה במעשנת עץ הראשונה באזור ירושלים ולשיטתה, גם מהבודדות בישראל.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ