טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הרווי'ס: ירושלים מפתיעה עם מסעדת בשרים מעושנים לא שגרתית

המסעדן והשף הרווי סנדלר סגר את מסעדת "גבריאל" על מנת לפתוח את המעשנה הכשרה למהדרין הראשונה בירושלים, בסגנון אמריקאי

4תגובות
מסעדת הרווי'ס בירושלים
Andrew Malakhovsky

שף הרווי סנדלר הוא קנדי שהפעיל במשך שנים קייטרינג בוטיק כשר בוונקובר. עם השנים, הגשים את חלומו לעשות עלייה ולפניה כעשר שנים עלה ארצה וקבע את מקומו בירושלים. זמן קצר אחר כך הוא פתח את מסעדת השף הכשרה גבריאל והפעיל בה מטבח אלגנטי בהשראה צרפתית בעיקר. לפני כשבוע הוא הפך את גבריאל למסעדת המעושנים 'הרווי'ס' שמתגאה במעשנת עץ הראשונה באזור ירושלים ולשיטתה, גם מהבודדות בישראל. השינוי מהמטבח הצרפתי האנין למטבח אמריקאי המחוספס ועוד לזה של המעושנים, נדמה כ-180 מעלות. מה קרה בדיוק? לפי סנדלר, אחרי שנים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true