דוניא: מה אוכלים במזללה החדשה של השף מאיר אדוני?

אחרי שכבש את ניו יורק עם מסעדת "נוּר" וסגר שתי מסעדות בתל אביב ("מזללה" ו"כתית") חוזר אדוני לזירת הקולינרית המקומית עם דוניא. בתפריט: שווארמה, חריימה ומעורב

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

בתחילת ינואר הטיל מאיר אדוני את הפצצה ולא הסגיר יותר מדי פרטים, מלבד לחשוף את השם לפרויקט העתידי שלו - דוניא. השמועות דיברו על רשת שווארמות כזאת או אחרת, אך השף ביקש להמתין בסבלנות עד שאפשר יהיה לספר יותר. חודש וחצי אחרי, יוצאת דוניא לדרך והחל מהיום (שני) אפשר לפגוש את מאיר אדוני ואת האוכל שלו במזללה שעתידה להפוך לרשת ארצית, שאת תפריטה בנה השף. "ההשראה שלי מילדות ועד היום מגיעה מבית סבתא שבישלה מטבח מרוקאי יהודי", הסביר אדוני בדף הפייסבוק שלו. "עם השנים נוספו להשראה זו טעמים מהאזור כולו... דוניא היא פרויקט חדש ומרגש שיאפשר לי לחלוק את העולם הקולינרי שלי עם כלל העם בישראל, מצפון ועד דרום, בערים מרכזיות ובישובים קטנים".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ