בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דוניא: מה אוכלים במזללה החדשה של השף מאיר אדוני?

אחרי שכבש את ניו יורק עם מסעדת "נוּר" וסגר שתי מסעדות בתל אביב ("מזללה" ו"כתית") חוזר אדוני לזירת הקולינרית המקומית עם דוניא. בתפריט: שווארמה, חריימה ומעורב

33תגובות
מאיר אדוני
תומר אפלבאום

בתחילת ינואר הטיל מאיר אדוני את הפצצה ולא הסגיר יותר מדי פרטים, מלבד לחשוף את השם לפרויקט העתידי שלו - דוניא. השמועות דיברו על רשת שווארמות כזאת או אחרת, אך השף ביקש להמתין בסבלנות עד שאפשר יהיה לספר יותר. חודש וחצי אחרי, יוצאת דוניא לדרך והחל מהיום (שני) אפשר לפגוש את מאיר אדוני ואת האוכל שלו במזללה שעתידה להפוך לרשת ארצית, שאת תפריטה בנה השף. "ההשראה שלי מילדות ועד היום מגיעה מבית סבתא שבישלה מטבח מרוקאי יהודי", הסביר אדוני בדף הפייסבוק שלו. "עם השנים נוספו להשראה זו טעמים מהאזור כולו......



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו