בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למשך שני ערבים בשבוע קוצ'ינה תמר חוזרת לחיים

שנה וחצי אחרי שפתחה את מטבחה הצנוע "הס 4", נעתרה השפית תמר כהן צדק ופותחת בשעות הערב. בתפריט: מנות חורפיות בהשראת איטליה וחלק ממנות הדגל של קוצ'ינה תמר

4תגובות
טורטליני בשרים ופרמזן בהס 4
הילה פלר

חמישי בערב. בפינת רחוב הס ואלנבי מתנוצצים אורות קטנים, צנועים מעל  שולחנות מכוסים במפות לבנות. אנשים גודשים את השולחנות שבפנים ואת השלושה שבחוץ, מתענגים על קעריות שבתוכן מרק סרטנים חריף של חורף לצד לחם שחור וחמאה רכה. בוחרים לאיטם ירקות מתוך צלחת הסלט או מתקוטטים על הביס האחרון של בודינו פרמז'ן. על אף העובדה שהמסעדה שוכנת בקרבת רחוב אלנבי המפויח, בשעה זו היא נראית כמעט אירופאית. בטח לא מכאן. שעתיים שאני יושבת בשולחן צדדי בחוץ ואין מי שלא יוצא מפה מחייך. הס 4 נפתחה לפני שנה וחצי ועל המטבחון הקטן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו