למשך שני ערבים בשבוע קוצ'ינה תמר חוזרת לחיים

שנה וחצי אחרי שפתחה את מטבחה הצנוע "הס 4", נעתרה השפית תמר כהן צדק ופותחת בשעות הערב. בתפריט: מנות חורפיות בהשראת איטליה וחלק ממנות הדגל של קוצ'ינה תמר

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

חמישי בערב. בפינת רחוב הס ואלנבי מתנוצצים אורות קטנים, צנועים מעל  שולחנות מכוסים במפות לבנות. אנשים גודשים את השולחנות שבפנים ואת השלושה שבחוץ, מתענגים על קעריות שבתוכן מרק סרטנים חריף של חורף לצד לחם שחור וחמאה רכה. בוחרים לאיטם ירקות מתוך צלחת הסלט או מתקוטטים על הביס האחרון של בודינו פרמז'ן.

על אף העובדה שהמסעדה שוכנת בקרבת רחוב אלנבי המפויח, בשעה זו היא נראית כמעט אירופאית. בטח לא מכאן. שעתיים שאני יושבת בשולחן צדדי בחוץ ואין מי שלא יוצא מפה מחייך.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ