בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ג'ואל רובושון פותח מקום בניו יורק ועדיין חולם על מסעדה בישראל

השף הצרפתי הדגול פתח את מסעדת הדגל שלו בניו יורק סמוך לרובע מיטפקינג. המחירים בשמיים, אבל אם אתם מוכנים להסתכן אל תפספסו את הריזוטו עם פטריות הכמהין הלבנות

3תגובות
מנה ב"האטלייה״
L'ATELIER

ג'ואל רובושון, השף הצרפתי מהמפורסמים בעולם, נכנס מחדש – ובסערה לשוק מסעדות העילית של ניו יורק. בסוף נובמבר האחרון הוא פתח את "האטלייה״ הקרוי על שמו והפעם באזור רובע מיטפקינג (אריזת הבשר) של מנהטן, בקרבת צ'לסי מרקט. זו הפעם השנייה שמסעדה של רובושון נפתחת בניו יורק. בפעם הראשונה זה היה ב-2006 במלון ארבע העונות. המסעדה פעלה במשך שש שנים ואז נסגרה. "היו יותר מדי אנשים מעורבים במסעדה הזאת וזה היה מרשם לבעיות", אמרו לנו מקורבים. עכשיו חוזר רובושון ובגדול. ביחד עם הצוות שלו הוא יצר מסעדה מרשימה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו