חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר
ניו יורק

ג'ואל רובושון, השף הצרפתי מהמפורסמים בעולם, נכנס מחדש – ובסערה לשוק מסעדות העילית של ניו יורק. בסוף נובמבר האחרון הוא פתח את "האטלייה״ הקרוי על שמו והפעם באזור רובע מיטפקינג (אריזת הבשר) של מנהטן, בקרבת צ'לסי מרקט.

זו הפעם השנייה שמסעדה של רובושון נפתחת בניו יורק. בפעם הראשונה זה היה ב-2006 במלון ארבע העונות. המסעדה פעלה במשך שש שנים ואז נסגרה. "היו יותר מדי אנשים מעורבים במסעדה הזאת וזה היה מרשם לבעיות", אמרו לנו מקורבים. עכשיו חוזר רובושון ובגדול. ביחד עם הצוות שלו הוא יצר מסעדה מרשימה עם מראה עדכני ונוצץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ