בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי 53 שנים: הפיצרייה הברוקלינאית המבוקשת הופכת לכשרה

המסעדן האיטלקי ויני פאנטנה החליט כי רגע לפני שהוא תולה את הסינר, הוא יהפוך את הפיצרייה שלו בדרום ברוקלין לכשרה. למרות שהלקוחות הקבועים נטשו והמחיר הכלכלי גבוה, הוא עדיין משוכנע שאין ברירה אחרת

4תגובות
The original Pizza IV
צח יוקד

פעם אחת במהלך הפגישה שלנו ויני פאנטנה יוצא משלוותו. הוא קם בפתאומיות משולחן העץ בפיצרייה שלו The original Pizza IV בדרום ברוקלין, וניגש בצעדים מהירים לדלת הזכוכית הכבדה בכניסה למסעדה. "אתה לא תתלה אצלי סטיקרים על הדלת", הוא אומר בספק חיוך ספק נזיפה לשותף החדש שלו, מייק אריה, ותולש את הסטיקר. מייק, נדמה, לא מבין על מה כל המהומה. "מה זה יכול להזיק?", שואל השותף ולוקח בחזרה את המדבקה המלבנית, עליה נכתב באותיות שחורות גדולות: 'יש לנו פיצה ללא גלוטן', ומעל מתנוססת באדום בוהק המלה 'כשר'. "לא יעזור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו